کد خبر: 916051
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی:
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران مجلس تمرکز بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بر بحث ایجاد اشتغال را مهم ارزیابی کرد و گفت: رویکرد اصلی و فراگیر فعالیت‌های بنیاد برکت محرومیت‌زدایی، اشتغالزایی...
مشارکت و سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه یافته است و این موضوع جای تقدیر و خوش‌حالی دارد.

در کشور ما خلأ اشتغال وجود دارد و فراهم کردن شرایط اشتغال و ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت به خصوص در مناطق محروم روستایی توسط نهادهایی، چون بنیاد برکت همراه با حمایت و پشتیبانی و آموزشی که از متقاضیان شغل دارند، می‌تواند در بهبود وضعیت معیشت مردم بسیار تأثیرگذار باشد و زمینه ماندگاری آن‌ها را در این مناطق مهیا کند. در واقع، رویکرد جدید فعالیت‌های بنیاد برکت تولید، اشتغال، ماندگاری و عدم مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها را به همراه دارد.
دکتر محمدرضا رضایی در جلسه بررسی و پی‌گیری اقدامات اشتغا‌زایی و زیربنایی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که در شهرستان جهرم برگزار شد با عنوان کردن این مطالب بنیاد برکت را نهادی جهادی و قابل اعتماد و اطمینان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر، پروژه‌های نیمه‌کاره زیادی در کشور داریم که عمرشان به ۲۰ سال می‌رسد و فرآیند ساخت‌شان آن‌قدر طولانی شده که دیگر توجیه فنی و اقتصادی ندارند. خوش‌بختانه اجرای پروژه‌هایی که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت متولی آن است، علاوه بر برخورداری از استاندارد‌های لازم، سرعت مناسبی دارند و غالباً در زمان مقرر به بهره‌برداری می‌رسند.
وی ادامه داد: رویکرد بنیاد برکت، فعالیت در مناطق محروم و روستا‌هایی است که کم‌تر به آن‌ها توجه شده است و انتظار می‌رود با این حضور توجه به مردمان کم‌درآمد و آسیب‌پذیر مناطق محروم که صاحبان اصلی انقلاب هستند، بیش‌تر شود. خوش‌بختانه فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت در این مناطق چشم‌گیر است و این بنیاد، مأمنی است برای نمایندگان مردم، استانداران و فرمانداران که برای رفع مشکلات به آن مراجعه کرده و هیچگاه هم دست خالی باز نمی‌گردند.
به گفته رئیس کمیسیون عمران مجلس، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به نوعی یاور دولت است که در حوزه‌های اشتغالزایی و عمرانی فعالیت می‌کند.
*اشتغال و عمران اولویت بنیاد
مدیرعامل بنیاد برکت نیز با تأکید بر این‌که بنیاد برکت بنابر سیاست‌های مبتنی بر اقتصاد مقاومتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ورود جدی به حوزه اشتغالزایی داشته است، گفت: با وجودی که تصور می‌شود بنیاد برکت بیش‌تر در کار عمرانی فعالیت دارد، اما فلسفه وجودی و رویکرد اصلی آن، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم و روستایی است و در حال حاضر ۷۵ درصد فعالیت‌های ما معطوف به مشارکت در حوزه اشتغال و مابقی به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد.
مهندس سعیدجعفری تأکید کرد: به‌طور جدی پی‌گیر تعهداتی هستیم که در حوزه اشتغالزایی و مشارکت‌های اقتصادی و در حوزه عمران، احیا و آبادانی در شهر جهرم داشته‌ایم و در جلسه امروز این پروژه‌ها بررسی و زمان بهره‌برداری‌شان مشخص و تعیین شد. بر این اساس، مدارس برکت تعهد شده تا پایان بهمن ۹۷، خانه‌های بهداشت تا ۳ ماه آینده و مساجد برکت تا مهر ۹۷ به بهره‌برداری خواهند رسید.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: در حوزه اشتغالزایی در شهرستان جهرم پیشنهاد‌های خوبی از جمله در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی گلخانه‌ای ارائه شده که در قالب طرح‌های توانمندسازی اقتصادی اجتماع محور بنیاد برکت قابل سرمایه‌گذاری و اجراست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار