کد خبر: 914841
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۹
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: دورکردن جوانان از دین، منصرف کردن جوانان از نظام اسلامی، تلقین پیام یاس و ناامیدی به جوانان بخشی از تهدیدهای فضای مجازی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در دیدار معاونان امور استان‌های قرارگاه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان فضای مجازی سراج و جمعی از فعالان فضای مجازی تبریز با تاکید بر تاثیرگذاری فضای مجازی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی اظهار داشت: در نگاه رهبر انقلاب، مدیریت کلان، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و به‌هنگام درباره فضای مجازی و نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در فضای مجازی موضوعی بسیار ضروری است.

امام جمعه تبریز افزود : نکته دیگری است که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره دارند، شکل‌دهی به قواعد و قوانین مرتبط با فضای مجازی در عرصه جهانی با رویکرد اخلاق‌ مدار و عادلانه و سرمایه‌گذاری در همه ابعاد آن است.

وی با اشاره به تهدیدهای فضای مجازی و تبدیل کردن آنها به فرصت‌های ارزشمند خاطرنشان کرد: حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای اهتمام ویژه به سالم‌سازی و حفظ امنیت همه‌جانبه فضای مجازی کشور را ضروری دانسته و معتقدند با حفظ حریم خصوصی آحاد جامعه در فضای مجازی باید از نفوذ و دست‌اندازی بیگانگان و تهاجم فرهنگی مقابله موثر داشته باشیم.

آل‌هاشم، بمباران افکار جوانان را از تهدیدهای فضای مجازی دانست و گفت: دورکردن جوانان از دین، منصرف کردن جوانان از نظام اسلامی، تلقین پیام یاس و ناامیدی به جوانان بخشی از تهدیدهای فضای مجازی است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی یادآور شد: مقام معظم رهبری معتقدند این فضای مجازی امروز از فضای حقیقیِ زندگی ما چند برابر بزرگ‌تر شده که بعضی‌ها اصلاً در فضای مجازی تنفّس می‌کنند.

در ابتدای این دیدار اعضای قرارگاه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان فضای مجازی سراج به بیان نکته نظرات خود پیرامون فعالیت در فضای مجازی پرداختند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها