کد خبر: 914788
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۲
مرزبانی یعنی آماده‌باش همیشگی؛ وقتی کشور در صلح و آرامش است، کسانی در خطوط مرزی‌مان آماده‌باش هستند تا ایران، ایرانی که همواره با تهدیدات مختلف امنیتی روبه‌رو بوده، بتواند همیشه امن بماند. این ایستادگی بی‌خطر نیست؛
مرزبانی یعنی آماده‌باش همیشگی؛ وقتی کشور در صلح و آرامش است، کسانی در خطوط مرزی‌مان آماده‌باش هستند تا ایران، ایرانی که همواره با تهدیدات مختلف امنیتی روبه‌رو بوده، بتواند همیشه امن بماند. این ایستادگی بی‌خطر نیست؛ درگیری دارد، کمین خوردن دارد، حمله و تیر و جراحت و حتی شهادت دارد. در یک ماه گذشته هفت بار در مرز‌های کشورمان با حمله تروریستی روبه‌رو شده‌ایم؛ حملاتی که توسط مرزبان‌های کشور مورد برخورد قرار گرفت و دامنه آن گسترده نشد. اخبار این درگیری‌ها و به هلاکت رساندن تروریست‌ها و مجروح شدن‌ها و شهادت‌ها اغلب کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و در میان خبر‌های دیگر گم می‌شود. در این درگیری‌ها با تقدیم ۹ شهید، هیچ کدام از برنامه‌های تروریست‌ها محقق نشده است و تعداد زیادی از اشرار و تروریست‌های مسلح نیز نابود شده‌اند. در این گزارش، خبرگزاری فارس به مرور هفت مورد تقابل پاسداران و مرزبانان جمهوری اسلامی ایران با گروهک‌های تروریستی و شهادت و جانبازی مدافعان امنیت کشور طی یک ماه اخیر پرداخته است، با این توضیح که طی سال‌های اخیر، حراست از مرز‌های جنوب‌شرق و شمال‌غرب کشور به سپاه پاسداران (نیروی زمینی) واگذار شده و مابقی مرز‌های کشور در حراست مرزبانی نیروی انتظامی قرار دارد.

انهدام تیم تروریستی در اشنویه

۱۹ خرداد ماه بود که قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مقارن با شامگاه جمعه (۱۸ خرداد ۹۷) یک تیم تروریستی مسلح با برنامه‌ریزی و هدایت از منطقه شمال عراق، قصد نفوذ به خاک کشور و انجام اقدامات خرابکارانه و ضدامنیتی را داشتند که با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی دقیق رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) در دام رزمندگان گرفتار و طی یک درگیری در منطقه مرزی اشنویه، این تیم تروریستی به طور کامل منهدم شد. در این درگیری تمامی هفت عضو این تیم تروریستی کشته و زخمی شده و مقادیری سلاح، مهمات و تجهیزات از آنان کشف و ضبط گردید.

انهدام ۲ تیم تروریستی دیگر در شمال‌غرب

یک روز پس از انهدام تیم تروریستی در اشنویه، فرمانده نیروی زمینی سپاه سردار محمد پاکپور از مقابله با دو تیم دیگر در شمال‌غرب کشور خبر داد و با اشاره به وقوع دو درگیری دیگر طی ۲۴ ساعت در مناطق عمومی سروآباد و اشنویه گفت: دو تیم تروریستی از اشرار ضدانقلاب تلاش نافرجامی برای نفوذ به خاک کشورمان داشتند که با رصد اطلاعاتی و شناسایی دقیق محل عبور آنان، رزمندگان قرارگاه حمزه توانستند پس از درگیری در مناطق عمومی سروآباد و اشنویه، این تیم‌های تروریستی را نیز منهدم و شش تن از تروریست‌ها را به هلاکت رسانده و سه نفر از آنان را زخمی کنند. مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات و تجهیزات از تروریست‌ها کشف و ضبط شده است.

شهادت مرزبانان سردشتی در شب قدر

۱۵ خرداد همزمان با شب قدر (شب شهادت امام علی) در ساعت ۲۳ درگیری دیگری در منطقه مرزی سردشت رخ داد که طی آن دو تن از مرزبانان نیروی انتظامی به نام‌های ستوان یکم یوسف پیرانه و استواریکم محبوب قربانی از هنگ مرزی سردشت، گروهان بیوران و برجک مرزبانی کانی‌سیو به شهادت رسیدند.

غلبه ناجا بر اشرار مسلح در شب فوتبال

یکی دیگر از درگیری‌ها، همزمان با مسابقه تیم‌های فوتبال ایران و اسپانیا در جام جهانی بود که مرزبانان نیروی انتظامی پاسگاه تپه طالب‌خان گروهان تاسوکی هنگ مرزی زابل با اشرار مسلح درگیر شدند. مرزبانان ناجا در این درگیری اجازه ورود این اشرار به خاک کشورمان را ندادند و متأسفانه دو تن از مرزبانان کشورمان استوار دوم محسن شهرکی از زابل و سرباز جلال بهبودی از خراسان رضوی شهید و سه تن دیگر مجروح شدند.

درگیری سپاه با تروریست‌ها در میرجاوه

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شامگاه چهارم تیرماه، یک تیم تروریستی وابسته به گروهک‌های تکفیری از منطقه تهلاب میرجاوه (میل ۹۶) قصد نفوذ به عمق خاک جمهوری اسلامی ایران و انجام اعمال خرابکارانه و تروریستی را داشتند. در پی درگیری و تبادل آتش بین رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و تروریست‌ها، سه تروریست تکفیری به هلاکت رسیده و تعدادی زخمی شدند و مابقی آنان نیز به عمق خاک کشور پاکستان گریختند. متأسفانه در این درگیری که همزمان با آخرین بازی ایران در جام جهانی روسیه صورت گرفت، دو تن از بسیجیان بومی منطقه و یک نفر از پاسداران قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

درگیری شبانه مرزبانان با اشرار در میرجاوه

اواخر خردادماه فرمانده مرزبانی ناجا سردار قاسم رضایی اعلام کرد: مرزبانان کشور با اطلاع از احتمال نفوذ اشرار مسلح به کشور، پس از صرف افطاری با هماهنگی عوامل سپاه پاسداران به منطقه عمومی میرجاوه اعزام و با گروهی از اشرار مسلح که تعداد آن‌ها حدود ۱۵ نفر بود، درگیر شدند. در این درگیری اشرار مجبور به متواری شدن به سمت کشور مقابل (پاکستان) شدند و مأموران مرزبانی موفق شدند ضمن توقیف یک دستگاه خودرو از اشرار مسلح، مقدار ۸۷۶ کیلوگرم تریاک و ۴۱ کیلوگرم مرفین به همراه مقادیری ادوات نظامی از آن‌ها کشف کنند. تعدادی از اشرار مسلح در این درگیری مجروح شده و به هلاکت رسیدند و یک نفر از مرزبانان نیروی انتظامی به نام ستوان یکم علی‌اکبر معصومی نژاد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

درگیری در پیرانشهر و شهادت مأمور ناجا

سوم تیرماه هم سردار رضایی فرمانده مرزبانی ناجا گفت: مأموران پاسگاه مرزی تمرچین هنگ مرزی پیرانشهر بامداد، حین اجرای گشت و کمین در نقطه صفر مرزی ایران و عراق با گروهک‌های تروریستی و عناصر معاند درگیر شدند. مرزبانان ناجا در این درگیری ضمن به هلاکت رساندن یک نفر از تروریست‌ها و عناصر معاند، مقادیری سلاح و مهمات از آن‌ها کشف کردند.
متأسفانه در این عملیات مرزبانی به نام ستوان دوم هاشمی به درجه رفیع شهادت نائل و سرباز وظیفه کسری عبدالعلی‌زاده به مقام جانبازی مفتخر شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار