سرهنگ حسن سلامی اظهار کرد: تاکنون برای احداث پارک موزه دفاع مقدس سمنان که بزرگترین پارک موزه شمال شرق و یکی از بزرگترین پارک موزههای کشور است 21 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی ادامه داد: در صورت تامین این میزان اعتبار هم امکان تکمیل بخش سازهای و ساختمانسازی بخشهای کامل نشده پارک موزه و هم موزهآرایی این مجموعه بزرگ وجود خواهد داشت.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان پارک موزه دفاع مقدس سمنان به عنوان بزرگترین پارک موزه شمالشرق کشور نام برد و افزود: جدا از نقش بیبدیل استان سمنان در سالهای دفاع مقدس و انعکاس این نقش در پارکموزه، موقعیت منحصر به فرد این پارک موزه و قرار گرفتن آن در مسیر عبور سالانه نزدیک به 20 میلیون زائر امام رضا(ع) از آن یم پروژه مهم فرهنگی ساخته است.
وی با اشاره به اهمیت موزهآرایی این پروژه مهم فرهنگی گفت: تلاش ما بر این است که در تکمیل پروژه و خصوصا در موزهآرایی آن از هنرمندان و طراحان برجسته ملی و استانی بهره بگیریم.
سرهنگ سلامی اظهار امیدواری کرد: با تخصیص این اعتبار زمینه تکمیل و راهاندازی نهایی این پروژه ارزشی در سالجاری فراهم شود.
وی با اشاره به افتتاح فاز اول این پارکموزه در بهمنماه 96 افزود: مرکز فرهنگی دفاعمقدس، مجموعه میدان جنگ، صحن تاریخ، نماد حجمی سردر مجموعه، یادمان شهید گمنام و...از بخشهای افتتاح این پارک موزه است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، نقش رزمندگان استان سمنان در دفاع مقدس را ویژه خواند و گفت: رزمندگان استان ما نقش مهمی در جنگ تحمیلی و عملیات مختلف داشتند به طوری که استان سمنان در شاخصهایی همچون تعداد رزمندگان اعزامی، تعدد شهدا و جانبازان به نسبت آمار جمعیتی استان در آن سالهای حماسه و خون، از استانهای پیشرو کشور است و همین میطلبید که این ظرفیت عظیم فرهنگی در معرض دید دوستداران فرهنگ ایثار و شهادت قرار گیرد و پارک موزه سمنان در حقیقت تلاشی در جهت پاسداشت این جایگاه ممتاز است.
وی یادآور شد: پارک موزه بزرگ دفاع مقدس سمنان در زمینی به وسعت 12هکتار ساخته شده و زیربنای آن بالغ بر هشت هزار و 300مترمربع است که تاکنون بخشی از آن افتتاح و به بهرهبرداری رسیده و بخشهای باقیمانده آن نیز در حال احداث و پیگری است.