کد خبر: 901306
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۲
دادستان عمومی و انقلاب مراغه خبر داد
دادستان عمومی و انقلاب مراغه از کاهش 83 درصدی تصادفات منجر به فوت در جاده مراغه - هشترود خبر داد.

علی دلداری  اظهار داشت: نوروز امسال تصادف‌های منجر به فوت در جاده مراغه - هشترود 6 برابر کاهش یافته است.

دادستان عمومی و انقلاب مراغه تصریح کرد: نوروز امسال تعداد تصادفات منجر به فوت در مسیر از 6 مورد به یک مورد کاهش یافته است.

دلداری یادآور شد: با تلاش ماموران پلیس راه و راهداری تعداد تصادفات منجر به جرح در این مسیر کاهش یافته و در 13 تصادف نزدیک به 30 نفر مجروح شده است.

وی با انتقاد از وضعیت موجود این محور از نظر آسفالت و وجود 9 نقطه حادثه‌ساز از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درخواست کرد نسبت به آسفالت مسیر و رفع نقاط حادثه‌ساز در سال‌جاری اقدام کنند.

دلداری گفت: پارسال در 533 تصادف روی داده در این مسیر 31 نفر جان باخته‌اند و 434 نفر مجروح و زخمی شده‌اند.

دادستان مراغه با بیان اینکه، برای آسفالت این محور در حوزه شهرستان مراغه 80 میلیارد ریال اختصاص یافته است، افزود: با وجود برگزاری سه مورد مناقصه هیچ پیمانکاری حاضر به شرکت در آن نشده است.

جاده مراغه - هشترود به طول 95 کیلومتر از محورهای مهم مواصلاتی استان‌های شمال‌غرب کشور و روزانه هزاران دستگاه خودرو از این مسیر تردد می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها