کد خبر: 898478
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۲
گری نویل

اسطوره منچستریونایتد به انتقاد از گفته‌های وزیر امور خارجه این کشور مبنی بر تحریم جام جهانی ۲۰۱۸ پرداخت.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، بعد از مسمومیت و بستری شدن سرگئی اسکریپال، یکی از سرهنگ‌های سابق در سرویس اطلاعاتی ارتش روسیه و دخترش، بوریس جانسون وزیر امور خارجه انگلیس صحبت‌هایی مبنی بر تحریم مراسم افتتاحیه جام جهانی از سوی مقامات این کشور مطرح کرد.

گری نویل اسطوره منچستریونایتد در توئیتر در واکنش به این صحبت‌ها نوشت: جانسون یک احمق بی‌عرضه است. چرا باید فوتبال را با این جور مسائل مخلوط کرد. 

قرار است در مراسم افتتاحیه جام جهانی روسیه مقامات عالی رتبه کشورهای مختلف از جمله شاهزاده انگلیس در آن حضور داشته باشند ولی با توجه به اتفاقات پیش آمده ممکن است مقامات بریتانیایی در مراسم افتتاحیه جام جهانی روسیه شرکت نکنند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار