کد خبر: 897144
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴

لژیونر والیبال ایران گفت: در مدتی که بازی کردم به خوبی توانستم اعتماد سرمربی تیم باشگاهی‌ام را جلب کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدجواد معنوی‌نژاد، دریافت کننده ایرانی تیم والیبال ورونای ایتالیا درمورد آخرین شرایط خود و تیمش اظهار داشت: حدود 6 ماه است که به ایتالیا آمده‌ام و نزدیک رقابت‌های پلی‌آف هستیم. در واقع به مسابقات حساس نزدیک می‌شویم.

وی در مورد شرایط تیم ورونا در کاپ اروپا خاطرنشان کرد: امروز با تیم مونت‌پلیه فرانسه بازی داریم و یک جلسه تمرینی در فرانسه برگزار کردیم. امیدوارم بتوانیم پیروز باشیم و به جمع 4 تیم برتر کاپ اروپا راه پیدا کنیم.

دریافت کننده ایرانی تیم والیبال ورونای ایتالیا عنوان کرد: گربیچ اعتماد خوبی به من دارد. هفته گذشته عملکرد خوبی داشتم و توانستم مثمرثمر باشم. در این مدت به خوبی فرهنگ و شرایط والیبال ایتالیا را درک کرده‌ام و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

معنوی‌نژاد گفت: مونت‌پلیه از تیم‌های خوب فرانسه است و بازی رفت را 3 بر یک بردیم و امروز بازی سختی داریم و امیدوارم ببریم و به نیمه‌نهایی برسیم.

وی درمورد ارتباطش با اعضای کادر فنی تیم ملی والیبال ایران تصریح کرد: با سرپرست تیم در ارتباط هستم و با کولاکوویچ هم یک ماه پیش درمورد شرایط والیبال ایتالیا و خودم صحبت کردم. ارتباط نزدیکی با اعضای کادر فنی دارم.

انتهای پیام/س

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار