کد خبر: 894301
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
عربستان؛ مشكل حل‌نشدني فوتبال ايران
اين سومين فصل ليگ قهرمانان آسياست كه تيم‌هاي باشگاهي كشورمان مجبور هستند در عمان از حريفان عربستاني خود ميزباني كنند.
فريدون حسن
  اين سومين فصل ليگ قهرمانان آسياست كه تيم‌هاي باشگاهي كشورمان مجبور هستند در عمان از حريفان عربستاني خود ميزباني كنند.
اين مسئله البته به طور مستقيم به ضعف ديپلماسي فدراسيون فوتبال و مسئولان خيال‌پرداز آن برمي‌گردد؛ مسئولاني كه هنوز به درستي معلوم نيست در سفرهاي متعدد خود به مالزي و حضور در كنفدراسيون فوتبال آسيا از چه چيزي حرف مي‌زنند و يا دفاع مي‌كنند و مهم‌تر اينكه آيا اصلاً از مباحث جلسات AFC سردرمي‌آورند يا اينكه در پايان جلسات تنها سرشان را به علامت تصديق حركت مي‌دهند و عكس يادگاري مي‌گيرند. فوتبال باشگاهي ايران سه فصل است كه با اين ضعف مفرط و عيان مغلوب لابي قدرتمند عربستان مي‌شود و اين فصل جديد اوضاع خراب‌تر هم شده، چرا كه حالا باشگاه‌هاي ما حتي حق انتخاب زمين بي‌طرف را هم ندارند و از صدقه سر حضور مهدي تاج، علي كفاشيان و محمدرضا ساكت در رأس فدراسيون فوتبال اين فصل عربستان مشخص مي‌كند كه تراكتورسازي و استقلال در مرحله گروهي در كجا بايد ميزبان نمايندگان اين كشور باشند و خب طبيعي بود كه آنها عمان را برگزينند؛ جايي كه تفاوتي با عربستان ندارد و آنها اصلاً در زمين عمان احساس غربت نمي‌كنند.
    شكايتي كه صورت نمي‌گيرد
 مسئولان فدراسيون فوتبال مي‌گويند كه ما مجبور به تمكين از رأي  AFCهستيم؛ سؤال اينجاست كه چرا قطري‌ها در مناقشه با عربستان و امارات مجبور به اين تمكين نشدند و در نهايت هم مقابل زياده‌خواهي‌هاي آنها پيروز شدند؟
اينكه عنوان شود آنها زور، پول و قدرت داشته‌اند به نظر حرفي بيهوده مي‌آيد؛ چراكه عربستان و امارات هم از اين فاكتورها برخوردارند و چه بسا بيشتر از اماراتي‌ها هم از اين اهرم‌ها استفاده كنند. واقعيت در ديپلماسي قدرتمند قطر نهفته است، جايي كه آنها پاي فيفا را به ميان كشيدند و از آن طريق موفق شدند مقابل عربستان و امارات پيروز شوند. در اين ميان مسئولان فدراسيون فوتبال ايران اما تنها نظاره‌گر هستند و در خيالات خام خود مي‌پندارند كه فيفا در اين مناقشه حق را به ايران مي‌دهد، در حالي كه نه شكايتي تنظيم مي‌شود و نه حتي تلاشي صورت مي‌گيرد. حقيقت اين است كه AFC در اين مناقشه كاملاً طرف عربستان و امارات را گرفته، مي‌گيرد و خواهد گرفت. در اين سوي ميدان هم هيچ عزمي براي باز پس گرفتن حق ايران وجود ندارد. ديپلماسي و نقشه راهي در ميان نيست و با ادامه اين اوضاع و وجود اين مسئولان بي‌خيال و البته خوش‌سفر بايد منتظر روزهاي بدتر باشگاه‌هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا هم باشيم، چون در اصل مشكل اينجا در ايران و در ساختمان فدراسيون فوتبال است نه در عربستان و امارات.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار