کد خبر: 894050
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱
دیدار حساس لیورپول

سرمربی تاتنهام به داور مسابقه بابت گرفتن دو پنالتی درست برای تیمش تبریک گفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در یکی از حساس‌ترین دیدار هفته لیگ برتر انگلیس لیورپول برابر تاتنهام قرار گرفت و این دیدار با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. در این دیدار داور مسابقه دو پنالتی برای تاتنهام گرفت که یکی از پنالتی‌ها تبدیل به گل شد.

در حالی که تصمیم داور مسابقه خیلی مورد انتقاد قرار گرفته است، مائوریسیو پوچتینو به داور مسابقه تبریک گفت و گفت: من بعد از بازی به داور مسابقه تبریک می‌گویم چون تصمیم گرفتن در این شرایط خیلی سخت بود ولی آن‌ها با صبر و دقت بالا تصمیم درستی گرفتند. بعضی وقت‌ها ما مربیان به انتقاد از داورها می‌پردازیم البته نه من؛ من مدت‌هاست تصمیم گرفتم تا هیچ گله و شکایتی از آن‌ها نداشته باشم. من معتقد هستم وقتی داور تصمیم درستی می‌گیرد و بازی خوبی قضاوت می‌کند، باید برجسته شود و به آن‌ها تبریک گفته شود. همان‌طور که اگر اشتباه کنند سوژه می‌شود. داوری شغل بسیار سختی است. 

با این نتیجه تاتنهام در دو امتیازی لیورپول رده سومی است و ۱۲ دیدار نیز باقی مانده است که تیم‌ها برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا رقابت سختی خواهند داشت.

او در ادامه صحبت‌هایش گفت: بازی بسیار زیبایی را از هر دو تیم شاهد بودیم و فکر می‌کنم هوادارانی که در ورزشگاه بودند از دیدن یک بازی خوب و زیبا لذت بردند. بازی در جو بسیار زیبایی برگزار شد و کنترل ما بر توپ بسیار خوب بود و توانستیم در یکی از دشوارترین بازی‌های خودمان شخصیت بالای تیم را نشان دهیم و به تساوی رسیدیم.

تاتنهام در هفته بعد لیگ برتر باید در داربی شمال لندن به مصاف تیم آرسنال برود که این دیدار اهمیت بسیار زیادی برای دو تیم دارند که برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان تلاش می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار