به گزارش خبرنگار ما، روز پنجم آذر ماه سال گذشته بود كه مأموران پليس شهرستان چابهار از حادثه خونيني در يكي از روستاهاي شهرستان چابهار با خبر و راهي محل شدند. مأموران در محل حادثه با جسد خونين پدر و پسري داخل خودرويي روبهرو شدند كه با شليك گلوله به قتل رسيده بودند. بررسيها نشان داد عامل اين حادثه دو مرد جوان هستند كه دقايقي قبل با موتورسيكلت راه پدر و پسر را سد كرده و آنها را به رگبار بستهاند. پس از اين حادثه كارآگاهان تحقيقات گستردهاي را براي شناسايي متهمان آغاز كردند تا اينكه پس از گذشت 13ماه از حادثه مخفيگاه دو متهم را در يكي از روستاهاي شهرستان شناسايي كردند.
سرهنگ حيدرعلي كيخاي مقدم، فرمانده انتظامي شهرستان چابهار با اعلام اين خبر گفت: پس از شناسايي هويت و مخفيگاه متهمان، مأموران در عملياتي غافلگيرانه دو متهم را در مخفيگاهشان دستگير كردند.
دو متهم با اعلام اينكه به خاطر اختلاف خانوادگي دست به قتل پدر و پسر زدهاند در شرح ماجرا گفتند: روز حادثه ما هر دو مسلح به سلاح كلاشنيكف بوديم و با يك دستگاه موتورسيكلت در مسير راه آنها كمين كرديم و به محض اينكه پدر و پسر به ما نزديك شدند به سمت خودروي آنها تيراندازي كرديم كه تيرها به هر دوي آنها برخورد كرد و كشته شدند.متهمان پس از تشكيل پرونده مقدماتي به منظور سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند.