کد خبر: 889431
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲
مید بی‌غم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، درباره پیروزی 5 بر 4 تیمش مقابل گیتی‌پسند اصفهان اظهار داشت: گیتی‌پسند باشگاه بسیار بزرگی است و بازیکنان بسیار خوبی دارد. ضمن اینکه نباید فراموش کنیم حسین شمس سرمربی این تیم است. گیتی‌پسند با توجه به اینکه هفته گذشته شکست خورده بود، انگیزه بازیکنانش کم شده بود. ما هم به همین دلیل بازیکنان جوان خودمان را در زمین گذاشتیم تا با روحیه  زیاد برابر این تیم بازی کنند. خدا را شکر بازیکنان ما بازی خوبی انجام دادند و تعداد گل‌ها هم نشان از کیفیت بالای بازی دارد.

وی در مورد شعارهایی که هواداران در سالن پیروزی اصفهان دادند، تصریح کرد: یک مقدار شعار از سوی هواداران داده شد، اما طبیعی است و تأثیری در جریان بازی نداشت.

« فکر می‌کردید در فاصله یک هفته مانده به پایان مسابقات قهرمانی خود را مسجل کنید؟» سرمربی تیم مس سونگون در پاسخ به این پرسش گفت: زمانی که بازی برابر فرش‌آرا را در مشهد بردیم، همان‌جا به بازیکنانم گفتم که 95 درصد از راه قهرمانی را رفتیم. همیشه بازی‌های لیگ نشان داده که در هفته‌های آخر سخت می‌شود، به همین دلیل مطمئن بودم پس از پیروزی در مشهد 95 درصد از راه قهرمانی را رفته‌ایم. خدا را شکر بازیکنان ما از روز اول تلاش زیادی کرده‌اند و بهترین گل‌زده، بهترین عملکرد دفاعی، و بیشترین برد را داشتیم و حق‌مان قهرمانی در لیگ برتر بود.

بی‌غم در خصوص اینکه «آیا قراردادش را با مس تمدید خواهد کرد یا خیر؟» گفت: قرارداد من پس از دیدار با شهروند ساری تمام می‌شود و هیچ صحبتی هنوز درباره تمدید قرارداد نکرده‌ایم. هنوز هیچ چیز مشخص نیست. مدیران باشگاه مس سونگون بسیار انسان‌های بزرگ و آینده‌نگری‌ هستند. به نظرم اگر این افراد در فوتسال باشند تحول خوبی در این رشته ایجاد خواهد شد. فعلاً به بازی آینده فکر می‌کنیم و هیچ صحبتی در مورد قرارداد نکرده‌ایم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار