مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی با اعلام اين خبر گفت: در راستای کنترل و تنظیم بازار شب عید برای خرید و دپوی دو نوع میوه سیب و پرتقال برنامه ریزی لازم انجام شده است.
محمود نعمتی افزود: تاکنون برای خرید برخی میوه ها به مرحله عقد قرارداد و برای برخی از آنها به خرید میوه رسیده ایم، درحال حاضر به میزان ۵۰۰ تن سیب برای تزریق به بازار شب عید خریداری کرده ایم که بخشی از آن در سردخانه های محل خرید نگهداری می شوند و بخشی از آنها نیز به استان مرکزی منتقل می شوند.
نعمتی خاطرنشان کرد: تاکنون در راستای خرید پرتقال برای شب عید موفق به عقد قرارداد به میزان هزار تن شده ایم که این تفاهم تنها در قالب قرارداد است، همچنین سیب های این طرح از شهرستان ورامین و پرتقال های مذکور در قرارداد از شهرهای شمالی کشور خریداری می شوند.
وی ادامه داد: در نظر داریم برای شب عید نمایشگاه عرضه مستقیم کالا برپا کنیم و باتوجه به اینکه این نمایشگاه در سنوات گذشته ۱۰ روز پیش از عید برگزار می شد پیشبینی می کنیم که امسال نیز بتوانیم در این تاریخ این نمایشگاه را برپا کنیم، البته تصمیم برگزاری این نمایشگاه تاکنون قطعی نشده است.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی عنوان کرد: پیشبینی و تصمیم ما بر برگزاری این نمایشگاه عرضه کالا است و تصمیم داریم در صورت برگزاری، این نمایشگاه محلی برای ارائه کالا توسط تولیدکنندگان و نمایندگان تولیدکنندگان داخل استانی باشد.