
اولين بار كه پرسپوليس پيشنهاد تمديد قرارداد برانكو را مطرح كرد، مرد كروات بيهيچ اما و اگري آن را پذيرفت، اما بعد از دو سال و اندي، پروفسور براي ادامه حضورش روي نيمكت سرخپوشان پايتخت مردد است و گويا خيالي براي ماندن ندارد.
خيلي هم عجيب نيست اگر برانكو ديگر قصدي براي ادامه كار در پرسپوليس نداشته باشد و امسال آخرين سال حضور او روي نيمكت سرخپوشان باشد. اگر حرفهاي و عاقلانه به اتفاقات اخير و شرايط سرخپوشان نگاه كنيم، متوجه ميشويم كه ادامه همكاري برانكو با پرسپوليس شدني نيست، آن هم زماني كه اين تيم به واسطه ناكارآمدي مديران هميشه مدعي خود به زمين و زمان بدهكار است و براي فصل آينده نه پولي دارد و نه حقي براي جذب بازيكن. پرسپوليس امروز هم با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم ميكند، اما سال آينده كه به حكم فيفا و به دليل تخلف آشكار و رفتار غيرحرفهاي طارمي نميتواند در فصل نقل و انتقالات بازيكن جديدي بگيرد، شرايط برايش به مراتب بغرنجتر خواهد شد.
آينده نامعلوم
برانكو البته بهطور مستقيم نميگويد كه قصدي براي ادامه همكاري با پرسپوليس ندارد. او حرفهايتر از آن است كه بخواهد تيمش را در چنين شرايط حساسي بيش از پيش درگير حاشيه و جنجال كند. پس با تأييد بحث عدم تمديد قرارداد ميگويد كه هنوز تصميمي در اين راستا نگرفته و همه چيز را به آينده موكول ميكند: «مذاکرات آغاز شده، اما هنوز چيزي قطعي نشده است. بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي ميافتد. شنيدهام كه گفته ميشود به دليل محروميت احتمالي پرسپوليس از نقل و انتقالات براي توافق دست نگه داشتهام، اما بحث تمديد قرارداد ارتباطي به محروميت پرسپوليس از دو پنجره نقل و انتقالات ندارد. ما تيم خوبي داريم كه اگر امکان جذب بازيکن جديد هم فراهم نشود باز اتفاق خاصي نميافتد، هرچند كه تلاش ميکنيم اين محروميت کم يا تعليق شود.» حالا و در شرايطي كه هنوز وضعيت حضور برانكو براي فصل آينده در جمع سرخپوشان مشخص نيست، برخي از حضور علي كريمي در كنار او صحبت ميكنند. مسئلهاي كه سرمربي پرسپوليس خود را بياطلاع از آن نشان ميدهد: «تا جايي که من ميدانم کريمي با نفت قرارداد داشت. او از بزرگترين فوتباليستهاي تاريخ ايران است که از صميم قلب بابت اينکه ميخواهد تجربياتش را به جوانان انتقال دهد، خوشحالم. اينکه او در چه جايگاهي اين کار را ميکند به خودش مربوط است، اما مهمتر از همه اين موارد اينكه وقتي هنوز وضعيت خود من معلوم نيست، چطور وضعيت کمکهايم مشخص شود.»
ترديد و دودلي
اوضاع اما زماني نگرانكننده ميشود كه بعد از نتايج ضعيف کرواسي با برانكو براي نشستن روي نيمكت تيم ملي اين كشور تماس گرفته ميشود، هرچند كه پاسخ اوليه سرمربي سرخپوشان به دليل داشتن قرارداد با پرسپوليس منفي است، اما صحبتهاي برانكو در ادامه به گونهاي است كه نميتوان حضور او روي نيمكت كرواسي را به طور كامل منتفي دانست و اين شايد يكي از دلايل ترديد برانكو براي تمديد قراردادش با پرسپوليس باشد: «با من تماس گرفته شد، اما با پرسپوليس قرارداد دارم و درست نبود در اين مورد صحبت کنم. 24 ساعت قبل از بازي با اوکراين در اين مورد صحبت شد که اين مسئله در حال حاضر منتفي است، اما در آينده همه چيز امكانپذير است.» ترديد را كاملاً ميتوان در لابهلاي صحبتهاي برانكو ديد.
او نه رفتنش را تأييد ميكند و نه ماندنش را، اين يعني هنوز بر سر دوراهي قرار دارد. مسئولان باشگاه نيز نميدانند تصميم سرمربي سرخپوشان در نهايت چيست. طاهري مستقيم به اين مسئله اشاره ميكند كه نميداند برانكو ميماند يا ميرود. پروفسور البته اين را هم ميگويد كه هم باشگاه به تمديد با او علاقه دارد و هم خودش، اما در تمام صحبتهايش از امروز صحبت ميكند و در خصوص آينده هيچ تضميني نميدهد و كلامي به زبان نميآورد: «در مورد تمديد قرارداد با من علاقه به اين کار وجود دارد. اينکه آيا من تمايل دارم، بله؛ اينطور است، اما نميدانم يک ماه ديگر چه خواهد شد. هيچ کسي اين مسئله را نميداند.» قدر مسلم پرسپوليس از عدم قرارداد اين مربي ضربه خواهد خورد. سرخپوشان طي دو سال و نيم گذشته توانستند با تفكرات برانكو خود را از بحران رها كنند و نتايج خوبي به دست آورند.