کد خبر: 869615
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳
سردار سلیمانی در مجتمع فرهنگی تربیتی ولایت قم عنوان کرد
مسئول سازمان اردویی بسیج گفت:ظرفیت هایی که در اردوگاه های متمرکز کشوری برای میزبانی از زائران راهیان نور، زائران حرم رضوی و حضرت معصومه(ع) برگزار شده است، فرصتی برای رشد و توسعه گردشگری تعالی بخش در کشور است.
سردار یعقوب سلیمانی مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در چهارمین کارگاه آموزشی و جلسه تخصصی مدیران سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج و فرماندهان اردوگاه های متمرکز که در مجتمع فرهنگی تربیتی ولایت قم برگزار شد، گفت: کار در سازمان اردویی بسیج، سخت اما دلنشین است، چرا که با نور شهدا در ارتباط است و بحمدالله مهمترین هدف این سازمان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان آحاد جامعه است. وی ادامه داد: خداوند هم می فرماید که روزی خلق را بر انگیخته خواهم کرد و آنچه که می ماند، گفتار و عمل انسان در دنیاست و خداوند توفیقی داده که در مجموعه ای خدمت می کنیم که در مسیر شهدا قدم بر می دارد و پیوند میان نسل جنگ و نسل امروزی، یکی از اهداف ماست. سردار سلیمانی تاکید کرد: بحمدالله با عنایت و توجه خداوند و امام زمان(عج) و شهدا، شاهد اعتلا و روند رو به رشد فعالیت های سازمان اردویی بسیج بودیم.

مسئول سازمان اردویی بسیج افزود: در زمان جنگ، یک فرمانده، مربی هم بود و چون خودش فرمانده و مربی بود، در نهایت حصول نتیجه اش را دیدیم که بسیاری از جوانان پاک و مومن، شهادت را برگزیدند و امروز هم همین است، هر جا هماهنگی و همدلی بود، نتیجه گرفتیم و الحمدالله سازمان اردویی بسیج کارنامه مثبتی داشته است.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی و جلسه تخصصی که برای مدیران و فرماندهان اردوگاه های متمرکز کشوری برگزار کردیم، به جهت همدلی و هم افزایی و همچنین هماهنگی میان مدیران سازمان اردویی بسیج و فرماندهان اردوگاه های متمرکز کشور صورت گرفته است که یقینا این جلسات، در پیشرفت کار اثر گذار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج، سردار سلیمانی در پایان خطاب به مسئولان سازمان اردویی بسیج و فرماندهان اردوگاه های متمرکز کشوری،خاطر نشان کرد: از زحمات شما عزیزان تشکر می کنیم و ظرفیت هایی که در اردوگاه های متمرکز کشوری برای میزبانی از زائران راهیان نور، زائران حرم رضوی و حضرت معصومه(ع) برگزار شده است، فرصتی برای رشد و توسعه گردشگری تعالی بخش در کشور است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار