کد خبر: 867905
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
پسر شيطان‌صفت كه متهم است پس از تعرض به دختري نوجوان در يكي از روستاهاي اصفهان او را به قتل رسانده، در محل حادثه اعدام مي‌شود.
به گزارش خبرنگار ما، صبح روز سه‌شنبه 15 دي‌ماه سال قبل بود كه اعضاي خانواده‌اي در روستاي نصرآباد جرقويه اصفهان گم‌شدن دختر 15ساله شان را خبر دادند. پدر او گفت دخترم فاطمه مثل هميشه راهي مدرسه شد، اما ساعتي بعد از مدرسه تماس گرفتند و گفتند كه او امتحان داشته و سر كلاس حاضر نشده است. نگران شديم و به دنبالش گشتيم، اما نشاني از او پيدا نكرديم و درخواست كمك داريم.  بعد از مطرح شدن شكايت، مأموران پليس دست به تحقيق زدند تا اينكه به مأموران پليس خبر رسيد خانواده‌اش جسد او را در خرابه‌اي نزديكي خانه‌شان كشف كرده‌اند. بررسي‌هاي پليس بعد از حضور در محل حكايت از اين داشت كه دختر نوجوان بعد از اينكه مورد آزار قرار گرفته به قتل رسيده است. بعد از انتقال جسد به پزشكي قانوني كارآگاهان شش ساعت بعد مردي را كه در حال فرار از خانه‌اش بود، به عنوان مظنون بازداشت كردند. متهم كه از مجرمان سابقه‌دار بود و از  قبل به اتهام تعرض به كودكان بازداشت شده بود، در اولين بازجويي‌ها به قتل اعتراف كرد و گفت هنگام عبور از كوچه متوجه فاطمه شدم كه داشت به مدرسه مي‌رفت. از آنجا كه كوچه خلوت بود به او نزديك شدم و به زور او را به خرابه‌ها كشاندم و. . . .
 
بعد از كامل شدن تحقيقات، پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان اصفهان فرستاده شد و متهم مقابل هيئت قضايي به اعدام و قصاص محكوم شد. احمد خسروي وفا، رئيس كل دادگستري اصفهان گفت: حكم اعدام قاتل در ديوان عالي كشور تأييد ‌ و به زودي در محل اجراي حكم اجرا خواهد شد.
 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار