کد خبر: 866091
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶
انصاری‌فرد

یک رسانه ورزشی یونان از اعلام رسمی باشگاه پانیونیوس آتن برای جذب دوباره ملی‌پوش ایرانی تیم المپیاکوس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت معتبر ورزشی SDNA یونان نوشت: به نظر می‌رسد  شمارش معکوس برای بازگشت کریم انصاری‌فرد به تیم پانیونیوس آغاز شده است. او یک و نیم فصل فوق‌العاده را در تیم پانیونیوس گذراند و باشگاه مشتاق است تا انصاری‌فرد را دوباره به ورزشگاه نیوازمیرنا بازگرداند. 

این رسانه ورزشی که تیتر خبرش را با عنوان پانیونیوس انصاری‌فرد را می‌خواهد در ادامه آورده است: انصاری‌فرد به خانه‌اش بازمی‌گردد و همه چیز جهت این انتقال در دستان باشگاه المپیاکوس است.

سایت SDNA یونان در خاتمه از وجود پیشنهادهای ادعایی خارجی برای مهاجم 27 ساله تیم المپیاکوس خبر داد.

کریم انصاری‌فرد در 2 بازی ابتدایی تیم المپیاکوس برابر پارتیزان بلگراد صربستان جایی در فهرست 18 نفره نداشت و همین اتفاق کافی بود تا رسانه‌های ورزشی یونان فرضیه انتقال قرضی او به پانیونیوس را مطرح کنند. سایت خبری باشگاه پانیونیوس نیز در واکنش به این اخبار اعلام کرده بود که سران باشگاه تمایل به جذب دوباره انصاری‌فرد دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار