به گزارش فارس، شاخص كل قيمت و بازده نقدي بورس اوراق بهادار تهران در پايان معاملات ديروز با كاهش 149 واحدي روي رقم 81 هزار و 265 واحد ايستاد. همچنين شاخص كل فرابورس (آيفكس) نيز با كاهش دو واحدي به رقم 930 واحد رضايت داد. ارزش كل معاملات بورس تهران به بيش از 188 ميليارد تومان نمايش داده شد كه ناشي از دست به دست شدن بيش از 632 ميليون سهم و اوراق مالي قابل معامله طي 45 هزار و 206 نوبت داد و ستد بود. بورس تهران در گروه فلزات اساسي در حالي معاملاتي متعادل را شاهد بود كه در نمادهاي پيشروي اين گروه از جمله فولاد مباركه و فولاد خوزستان با غلبه عرضه بر تقاضاي سهام مواجه شد.
در گروههاي معدني اما در حالي اصلاح قيمت سهام مبناي استراتژي معاملهگران اين گروه شد كه دوقلوهاي سنگآهني در محدوده صفر تابلو و در دامنه نزولي قيمتها نوسان كردند. براساس اين گزارش، بازار سهام اگرچه شاهد رشد سودآوري اغلب شركتهاي بورسي و انتظار براي تعديل سود در بودجه برآوردي است اما همچنان خريداران سهام استراتژي كوتاهمدتنگري را مبناي تحرك خود در بازار ميدانند؛ بازاري كه طي روزهاي آينده شاهد تحرك در سپهر سياسي ايران خواهد بود. تغيير و تحول كابينه و انتخاب وزراي تأثيرگذار از جمله اقتصاد، صنعت و معدن و نفت و همچنين مشخص شدن سياستهاي مالي دولت ميتواند مسير بازار سرمايه را در نيمه دوم امسال مشخص کند.
بورس تهران شنبه تعطيل است
روابط عمومي و امور بينالملل سازمان بورس اوراق بهادار طي اطلاعيهاي از تعطيلي تمامي بورسها در روز شنبه در تاريخ ۱۴ مرداد ماه خبر داد. در اطلاعيه سازمان بورس آمده است: با اعلام رسمي تعطيلي شنبه آينده (۱۴ مردادماه) به مناسبت برگزاري مراسم تحليف رياست جمهوري، بورسها در اين روز فعاليتي نخواهد داشت و تعطيل هستند. با توجه به اينكه تمامي دستگاههاي دولتي و نهادهاي عمومي در روز شنبه 14 مرداد ۱۳۹۶ در شهر تهران تعطيل است، علاوه بر بورس تهران ساير بورسها از جمله فرابورس ايران، بورس كالاي ايران و بورس انرژي نيز تعطيل هستند و معاملاتي در آنها انجام نميشود.