کد خبر: 864687
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور:
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور گفت: باید ملاک مسئولیت دادن در کشور افراد شایسته و لایق باشند نه اینکه برخی وابستگی‌ها و جناح‌بازی‌ها در آن نقش داشته باشد.

به گزارش خبرنگارجوان انلاین از اردبیل، حجت‌الاسلام سید رضا تقوی در مراسم نکوداشت آیت‌الله مشگینی اظهار کرد: مبادا مسؤولان اعتبارشان را به میز، پست و عنوان وابسته کنند در حالی که باید به دور از این عناوین به توانمندی‌ها و شایستگی‌های افراد توجه شود.

وی با بیان اینکه آیت‌الله مشگینی به پست‌ها بی‌اعتنا بود و هیچ وقت سعی نمی‌کرد با عناوین، پست‌ها و مقام‌های دنیوی خود را فریب دهد، افزود: ما اگر امروز برای افرادی بزرگداشت برگزار می‌کنیم و یا در حرم امام رضا می‌خواهیم زیارتی را انجام دهیم این کارمان نه از باب احترام به احترام ظاهری است بلکه برخلاف اعتقاد وهابیت ما به آن مکان و اشیا به دید فردی که در آن جا وجود دارد احترام قائل هستیم و از همین‌رو است که معتقدیم باید شخصیت‌ها و ارزش و جایگاه افراد مورد توجه قرار گیرد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور با بیان اینکه در انقلاب اسلامی و در این نزدیک به 4 دهه برخی از افراد به عنوان یاران انقلاب از مسیر خود منحرف شدند، گفت: ما در فتنه 88 مشاهده کردیم که نزدیک‌ترین افراد به نظام در مسیر خود منحرف شدند  و به خاطر پست و مقام دنیوی ارزش و جایگاه خود را از دست دادند که در طول تاریخ نیز افرادی نظیر طلحه و زبیر دچار چنین خطا و اشتباهی شده بودند.

تقوی با بیان اینکه این لغزش‌ها و خطاها انسان‌ها را از مسیر واقعی و الهی دور می‌کند، گفت: این اصلا شایسته نیست که ما بخواهیم برای دادن پست و مقام به ستادهای انتخاباتی خود توجه کنیم و یا به برخی از افراد که دنبال سهم‌خواهی هستند باج بدهیم.

وی بیان کرد: نباید بر سر منافع ملت با عده‌ای معامله کرد بلکه شایسته است در انتخاب مدیران بر اساس لیاقت و شایستگی‌های آنها عمل کنیم و به دور از انصاف است که از داخل ستادهای انتخاباتی افرادی که شان و لیافت مدیریت و پست را ندارند برگزینیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور با بیان اینکه در مسئولیت دادن باید الگوی شایستگی مدنظر باشد نه وابستگی افزود: این راهش نیست که عده‌ای به خاطر فعالیت در ستادهای انتخاباتی انتظار گرفتن مسئولیت، پست و مقامی را داشته باشد که در این زمینه انتظار می‌رود ائمه جمعه راه درست را از راه خطا به مردم و مسؤولان گوشزد کنند تا همه به اصل موضوع واقف باشند.

تقوی با انتقاد از برخی روش‌های غلط فرهنگی رایج در جامعه گفت: نباید عده‌ای با دروغ و تهمت به دنبال رسیدن به پست و مقامی باشند چرا که باید افرادی را انتخاب کنیم که خودشان از گرفتن این مقام و مسئولیت پرهیز کرده که این خود نشانه لیاقت آنها است.

وی با انتقاد از تبلیغات نامناسب انتخاباتی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر گفت: در تبلیغات اخیر انتخاباتی آنچه که مظلوم واقع شد نظام ما بود در حالی که این نظام اسلامی خدمات بی‌نظیری را به کشور و مردم ارائه کرده است و این درست و صحیح نیست که بخواهیم این خدمات را نادیده بگیریم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور از ائمه جمعه خواست تا به دور از پرخاشگری و توهین حمایت همه‌جانبه خود را از کارهای درست و فاخر و شایسته انجام دهند تا به دور از *** برخی افراطی‌گری‌ها زمینه انتخاب راه صحیح و درست فراهم آید.

تقوی با بیان اینکه نیروهای مسلح ارکان اقتدار و ثبات نظام هستند، گفت: تضعیف نیروهای مسلح،‌ تضعیف امنیت و اقتدار کشور است و به هیچ وجه این مسئله سیاست نظام ما محسوب نمی‌شود.

 

نماز جمعه در 900 شهر کشور اقامه می‌شود

وی در ادامه سخنان خود با گرامیداشت سالگرد اقامه اولین نماز جمعه به همت آیت‌الله طالقانی در کشورمان گفت: آیت‌الله طالقانی به دستور امام راحل در دانشگاه تهران و در 5 مرداد سال 58 اولین نماز جمعه را اقامه کردند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور اظهار کرد: در حال حاضر با توسعه این امر در بیش از 900 شهر کشور نماز جمعه اقامه می‌شود و از طریق این تریبون نماز جمعه روشنگری، بصیرت‌افزایی، توصیه به تقوا، هدایت توسط ائمه جمعه انجام می‌َشود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها