کد خبر: 862278
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، تاکید کرد که تیبا جایگزین خوبی برای پراید بوده و تیراژ تولید آن برای جایگزینی پراید افزایش می‌یابد.
خانه ملت: مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، تاکید کرد که تیبا جایگزین خوبی برای پراید بوده و تیراژ تولید آن برای جایگزینی پراید افزایش می‌یابد.
 
مهدی جمالی با اشاره به انعقاد قرارداد بین شرکت سیتروئن فرانسه با شرکت خودروسازی سایپا، گفت: شرکت سیتروئن در حال حاضر شرکت سایپا - سیتروئن شده و دیگر شرکت سیتروئن نیست. تا پایان سال جاری نیز از نخستین محصول این شرکت رونمایی می‌شود.
 
وی افزود: سهم سایپا در این قرارداد 50 درصد و سهم سیتروئن نیز 50 درصد برابر است.
 
جمالی در پاسخ به سوالی مبنی بر توقف خط تولید پراید در پایان سال 97 و تصمیمات ایران‌خودرو برای جایگزینی خودرو با همان رنج قیمتی، ادامه داد: تیبا جایگزین خوبی برای پراید است و تیراژ تولید آن برای جایگزینی پراید افزایش می‌یابد.
 
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در پایان تصریح کرد: شرکت خودروسازی سایپا در حال طراحی خودروهای جدید و با قیمت مناسب است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار