به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، حسن لایقی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محمد علی صبور رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه در جریان سفر اخیر خود این پیشنهاد را به استاندار اردبیل ارائه کرده و مورد استقبال وی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: بر اساس برنامه اتحادیه جهانی سه گانه (ITU) و در تقسیم بندی جدید کشورهای آسیایی ، ایران در جمع کشورهای آسیای میانه قرار گرفته و فدراسیون قصد دارد با توجه موقعیت بی نظیر دریاچه شورابیل با ایجاد کمپ و فضای اداری ، اردبیل را به مرکز و کانون فعالیت های ورزش سه گانه آسیای مرکزی تبدیل کند.
لایقی تصریح کرد: عملی شدن این پیشنهاد می تواند به توسعه توریسم ورزشی در استان کمک کند.
رئیس هیات ورزش های سه گانه استان اردبیل افزود: محمد علی صبور رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه کشور در سفر اخیر خود به استان اردبیل به ایجاد پایگاه قهرمانی در استان شامل مرکز استعداد یابی ، پایگاه آموزشی و برگزاری اردوهای تیم ملی در اردبیل تاکید کرده بود.
وی گفت: مجتمع ورزشی تفریحی شورابیل اردبیل شرایط کافی برای برگزاری مسابقات ورزش های سه گانه که شامل 1500 متر شنا ، 40 کیلومتر دوچرخه سواری و 10 کیلومتر دو و میدانی بطور پیوسته است را دارا می باشد.
لایقی به دریاچه شورابیل که زمانی در حاشیه شهر اردبیل واقع بود هم اکنون با گسترش شهر در داخل شهر قرار گرفته اشاره کرد و گفت: این دریاچه یکی از مهم ترین مراکز گردشگری مورد توجه مسافران می باشد و این منطقه نمونه گردشگری علاوه بر فضای سبز ، شامل شهر بازی ، رینگ پیاده روی به طول هفت کیلومتر، اسکله قایقرانی و دیگر امکانات تفریحی ، ورزشی و فرهنگی می باشد.