کد خبر: 857970
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷
S-s_13.jpg

رئیس انجمن اسکی فدراسیون جانبازان و معلولان از تعلق گرفتن دو سهمیه بازی های پارالمپیک زمستانی به اسکی آلپاین خبر داد.

به گزارش ایسنا، عیسی ساوه شمشکی در این باره گفت: پس از برگزاری مسابقات بین المللی اسکی که سال گذشته به میزبانی کشورمان برگزار شد به یک زن و یک مرد اسکی باز، سهمیه بازی های پارالمپیک زمستانی تعلق گرفت.
وی درباره نام ورزشکارانی که سهمیه ورودی بازی های پارالمپیک را کسب کرده اند، گفت: دو سهمیه به ایران تعلق گرفته است، اما انتخاب اسکی بازان براساس امتیازاتی است که به دست می آورند.
رئیس انجمن اسکی فدراسیون جانبازان و معلولان خاطرنشان کرد: فرصت کسب سهمیه های بیشتر را داریم و تا ۳۰ بهمن ماه می‌توانیم تعداد سهمیه های بازی های پارالمپیک را در رشته های اسکی آلپاین، اسنوبرد و اسکی صحرانوردی  افزایش دهیم و در مسابقات بین المللی و آسیایی که زیر نظر کمیته بین المللی پارالمپیک برگزار می شود، سهمیه های بیشتری کسب کنیم.
وی در پایان پیرامون مسابقات کاپ آسیایی که قرار است به میزبانی کشورمان برگزار شود، اظهار داشت: ملی پوشان کشورمان در این مسابقات نیز می‌توانند برای کسب سهمیه بازی های پارالمپیک تلاش کنند. این مسابقات دی و بهمن ماه زیر نظر کمیته بین المللی پارالمپیک برگزار می شود.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار