کد خبر: 855363
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۳
معاون سازمان بهزيستي اعلام كرد
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي كشور گفت: شهريه‌هاي مهدهاي كودك بايد در تابلوهايي جلوي چشم والدين نصب شود يا اينكه در برگه‌هايي باشد كه والدين به راحتي آن را ببينند تا با آگاهي كامل از شهريه‌هاي موجود، كودك خود را در مهد ثبت‌نام كنند.
حبيب الله مسعودي فريد افزود: اين شهريه‌ها بايد به مهر بهزيستي استان مربوطه، ممهور شده باشد.
وي اضافه كرد: شهريه مهدهاي كودك همچنين در سايت اينترنتي بهزيستي هر استان براي والدين در دسترس است و والدين با مراجعه به آنها مي‌توانند از ميزان شهريه‌ها اطلاع پيدا كنند.
وي تصريح كرد: شهريه مهدهاي كودك براساس شاخص‌هايي مانند تعداد مربي، فضاي اختصاص داده شده به كودكان و مناسب‌سازي فضا از سوي هر استان تعيين شده و به تأييد سازمان بهزيستي كشور مي‌رسد، بنابراين شهريه‌هاي مهدهاي كودك در استان‌هاي كشور و حتي شهرها، منطقه‌ها و محله‌ها متفاوت است.
 
به گزارش «ايرنا» معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي كشور در ادامه به شهريه كلاس‌هاي فوق‌العاده مهدهاي كودك اشاره كرد و گفت: اين كلاس‌ها بايد در ساعاتي كه كودك بيكار است مانند ساعات بعدازظهر برگزار شود و به تأييد سازمان بهزيستي نيز برسد.
مسعودي فريد تأكيد كرد: مهدهاي كودك نمي‌توانند هر كلاسي كه دلشان خواست برگزار كنند، بلكه اين كلاس‌ها بايد به تأييد برسند و پس از تأييد برگزار شوند.
گفتني است، مسعودي فريد پيش از اين از والدين خواسته بود تا در صورت مشاهده هرگونه تخلفي از جمله طلب شهريه اضافي براي كلاس‌هاي فوق برنامه مهدهاي كودك، مراتب را به سامانه 3000012333 پيامك كنند.
 
به گفته وي، كارشناسان مربوطه با دريافت پيام‌هاي مردمي، ظرف 24 ساعت و نهايتاً 48 ساعت، اين تخلفات را پيگيري و به آن رسيدگي مي‌كنند و اگر در اين بين، پول زوري از والدين گرفته شده باشد، به آنان بازگردانده خواهد شد.
هم اكنون حدود 17 هزار مهدكودك در سراسر كشور وجود دارد كه حدود 7 هزار و 500 مهد، مهدكودك شهري هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار