کد خبر: 851583
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۳
مستند نفتي «غرامت» آماده پخش شد
مستند «غرامت» که به موضوع اثرگذاري نفت در حوزه‌هاي اقتصادي و اجتماعي کشور در يکصد سال اخير مي‌پردازد، با اتمام فرآيند پس‌توليد، آماده پخش از شبکه‌هاي سيما شد.
به گزارش روابط عمومي خانه مستند انقلاب اسلامي، مستند «غرامت» يکي از تازه‌ترين محصولات خانه مستند انقلاب اسلامي است که به موضوع اثرگذاري نفت در حوزه‌هاي اقتصادي و اجتماعي کشور در يکصد سال اخير مي‌پردازد و با اتمام فرآيند پس‌توليد، آماده پخش از شبکه‌هاي سيما شد. اين مستند که از توليدات فاخر خانه مستند انقلاب اسلامي است، با بررسي وقايع مهم يکصد سال گذشته، ردپاي نفت را در آنها شناسايي مي‌کند و با تشريح آن، جايگاه سياسي، اجتماعي و اقتصادي اين سرمايه سرزميني را در کشور به بحث مي‌گذارد. مستند غرامت که با استفاده از آرشيوهاي صوتي و تصويري ديده نشده، تلاش داشته ابعاد ناگفته توسعه صنعت نفت را بيان کند، جدال تاريخي کمپاني‌هاي غربي با دول مختلف ايران را تشريح مي‌کند.
اين مستند که در چهار قسمت 45 دقيقه‌اي به کارگرداني حسام اسلامي، در خانه مستند انقلاب اسلامي تهيه شده، هم‌اکنون آماده پخش از شبکه‌هاي مختلف سيماست و به زودي روي آنتن خواهد رفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار