کد خبر: 851224
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
رئيس موقت اف‌بي‌آي: به كاخ سفيد اطلاعات نخواهيم داد...
دونالد ترامپ، جيمز كومي رئيس اف‌بي‌آي را بركنار كرد؛ بركناري‌اي كه گفته مي‌شود به دليل امتناع جيمز كومي از دادن اطلاعات سخنراني خود به ترامپ انجام شده است، با اين حال مديرموقت اف‌بي‌آي اين اقدام ترامپ را «اعلام جنگ به كاركنان اف‌بي‌آي» خوانده و گفته كه باز هم از دادن اطلاعات به روز به كاخ سفيد خودداري خواهد كرد.
 
رويترز ديروز به نقل از منابعي كه نامي از آنان نبرده، گزارش كرد كه دليل بركناري جيمز كومي رئيس اف‌بي‌آي به دست دونالد ترامپ، خودداري او از انجام درخواست ترامپ بوده است. رويترز مي‌گويد كه ترامپ و وزير دادگستري او از جيمز كومي خواسته بودند پيش از رفتن به جلسه كنگره كليات آنچه را كه مي‌خواهد در آنجا بگويد در اختيار آنها قرار دهد ولي او از اين كار امتناع كرده است. دونالد ترامپ هم ديروز در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني «ان‌بي‌سي» اين روايت را به طور غيرمستقيم تأييد كرد و گفت كه او (كومي) يك خودنما بود كه توجه ديگران را گدايي مي‌كرد. ترامپ مي‌گويد: «در زمان او اف‌بی‌آی دچار اغتشاش شده بود. هم من، هم شما و هم همه اين مسئله را مي‌دانند.» ترامپ در عين حال اين را پذيرفت كه وقتي تصميم به اخراج كومي گرفته مسئله تحقيقات مربوط به ارتباط مقام‌هاي نزديك كاخ سفيد با روس‌ها را هم در ذهن خود داشته است.
 
دموكرات‌ها مي‌گويند كه ترامپ و مقام‌هاي دولت او روابط نامتعارفي با روسيه دارند و با احتساب جيمز كومي، موضوع ارتباط با روسيه، تاكنون چهار قرباني در دولت ترامپ داشته است. همين پنج‌شنبه، تصاويري از ديدار پشت درهاي بسته شخص دونالد ترامپ با سرگئي لاوروف منتشر شد كه اين تصاوير ترامپ را در حال خوش و بش با سرگئي لاوروف نشان مي‌دهد. خبرگزاري فرانسه در واشنگتن، اين ديدار را «استقبال با گستردن فرش قرمز چند ماه بعد از تحريم‌هاي امريكا عليه روسيه» توصيف كرده است.
   
اف‌بي‌آي اطلاعات نمي‌دهد
دونالد ترامپ در ادامه گفت‌وگوي خود با ان‌بي‌سي، روابط خاص با روس‌ها را رد كرده و با اشاره به تأثير اين مسئله در بركناري رئيس اف‌بي‌آي گفته است: «در حقيقت زماني كه من تصميم گرفتم اين كار را انجام دهم به خودم گفتم اين ماجراي ارتباط ترامپ با روسيه يك ماجراي ساختگي است و بهانه دموكرات‌ها براي توجيه باخت‌شان در انتخاباتي است كه فكر مي‌كنند بايد آن را مي‌بردند.» ترامپ اميدوار است با بركناري جيمز كومي، روابط اف‌بي‌آي با كاخ سفيد متوازن‌تر شود. در همين راستا، سخنگوي كاخ سفيد ديروز اعلام كرد كه ترامپ قصد دارد طي روزهاي آينده از مقر اف‌بي‌آي ديدن كند. با اين حال، مدير موقت اف‌بي‌آي بعد از بركناري جيمز كومي گفت اقدامات ترامپ عليه اف‌بي‌آي را اعلام جنگ توصيف كرده و به واشنگتن‌پست گفته است: «ترامپ با اخراج كومي اساساً عليه تعداد زيادي از كارمندان اف‌بی‌آی اعلام جنگ كرده است و تلاشي هماهنگ براي پاسخ به اين اقدام ترامپ صورت خواهد گرفت.» مك كيب كه به عنوان مدير موقت اف‌بی‌آی كه در تحقيقات ارتباط با روسيه مشاركت داشته، به كميته اطلاعاتي سناي امريكا، گفت كه اين تحقيقات به رغم اخراج كومي ادامه خواهد يافت ولي تأكيد كرد از دادن اطلاعات به‌روز به كاخ سفيد درباره اين تحقيقات خودداري خواهد كرد و هرگونه تلاش براي اخلال در اين تحقيقات را به كنگره اطلاع خواهد داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار