کد خبر: 837892
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸
موگرینی با ادعای نگرانی‌ مشترک با آمریکا درباره ایران و تعهد به اجرای برجام
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشستی در اندیشکده شورای آتلانتیک درباره رویکرد واشنگتن در قبال اجرای برجام اظهارنظر کرد.

جوان آنلاين: فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشستی در اندیشکده شورای آتلانتیک درباره مسائل مختلف اظهارنظر کرد. 

وی در این نشست که بعد از دیدار با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن انجام می‌گرفت بار دیگر تصریح کرد دولت ترامپ به وی اطمینان داده است که «توافق هسته‌ای صد درصد اجرا خواهد شد.»

این دیپلمات اروپایی تأکید کرد تحقق این امر مستلزم پایبندی تمامی طرف‌ها به ویژه ایران به توافق هست. 

موگرینی با بیان اینکه اجرای برجام از اولویت‌های اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهد گفت این توافق به جامعه بین‌المللی تعلق دارد و او به عنوان یک اروپایی موطف به انتقال این پیام به واشنگتن است که توافق هسته‌ای ایران برای امنیت جهان حائز اهمیت است.  

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در عین حال گفت نگرانی‌های مشترکی با آمریکا در زمینه رفتارهای ایران در مسائل غیرهسته‌ای دارد.

وی نقش ایران در منطقه، جنگ یمن، حقوق بشر و برنامه موشکی ایران را به عنوان مواردی برشمرد که در آنها رویکرد مشترکی با واشنگتن ضد ایران دارد. 

موگرینی در ادامه خاطرنشان کرد اتحادیه اروپا در این حوزه‌ها تحریم‌هایی علیه ایران دارد که به مراتب سخت‌گیرانه‌تر از آمریکا است. 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه «اروپا احساس می‌کند که باید با ایران تعامل داشته باشد» گفت: بروکسل تعامل با ایران در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی را ادامه خواهد داد. 

موگرینی در بخش دیگری از این نشست گفت: «اتحادیه اروپا با دقت و موشکافانه بر اجرای برجام نظارت خواهد کرد.»

موگرینی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا از مقامات آمریکا خواسته در مسائل اروپا دخالت نکنند گفت: «ما در مسائل سیاسی آمریکا دخالت نمی‌کنیم. اروپایی‌ها انتظار دارند که آمریکایی‌ها هم دخالت نکنند.»

منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهرناز
|
Russian Federation
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۳
0
0
گویند: سگ زرد برادر شغال ست" چه اروپاچه امریکا ار نظر تفکر در باره ایران و نگاه شان به کشورهای دیگر دنیا "همراه
هم و در یک مسیر فکری مشابه ای قرار
دارد"فقط تفاوت انان در لابی های صیهونیست های جمهوریخواهان
می باشد "که در امریکا فعال ترند.به قول معروف دعوای امریکا واروپا "دعوای زرگریست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار