کد خبر: 835148
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در حال تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای رسیدگی و توسعه جزایر هرمزگان هستیم.
فارس: محمدباقر نوبخت ظهر امروز در بازدید از جزیره هرمز، توسعه جزایر را از اولویت‌های دولت در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توسعه دریا محور دانست و بیان داشت: در این راستا با همکاری استانداری هرمزگان برای توسعه جزایر این استان برنامه‌ریزی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: حدود یک ماه پیش از جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک بازدید داشتیم و امروز نیز از جزایر لارک و هرمز در آب‌های خلیج فارس بازدید کردیم.

معاون رئیس جمهور افزود: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته در حال تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای رسیدگی و توسعه جزایر هرمزگان هستیم.

نوبخت با اشاره به بازدید از جزیره هرمز، اظهار داشت: در این بازدید مقرر شد برای مرمت و احیای قلعه پرتغالی‌ها به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری این جزیره بودجه مورد نیاز را اختصاص دهیم.

وی با تاکید بر اینکه از هر گامی برای کاستن از مشکلات مردم و توسعه این مناطق حمایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: برای رفع سایر مشکلات مردم جزیره هرمز براساس اولویت‌بندی‌هایی که صورت می‌گیرد، اقدام خواهیم کرد.

به گزارش فارس، محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه جاسم جادری استاندار هرمزگان و جمعی از مدیران استان از جزیره هرمز در آب‌های خلیج فارس بازدید کردند.

در این بازدید معاون رئیس جمهور و استاندار هرمزگان ضمن حضور در جمع مردم جزیره هرمز از نزدیک مسائل و مشکلات آنان را مورد بررسی قرار دادند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
0
0
وعده های نوبخت دروع است او گفته بود ۲۰ میلیارد از محل حدف یارانه ها به پلی اگریل میدهد تا مشکل تولید این کارخانه با بیش از ۲۰۰۰ پرسنل که ۷ ماه است مزدشان را نداده اندخواهد داد این بابا دچار توهم وکیش شخصیت است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار