کد خبر: 832260
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
رئیس کمیته شیر مدارس درباره اخبار مبنی بر توزیع شیر مدارس در هواپیما که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده است، توضیح داد.
جعفر آبادی رئیس کمیته شیر مدارس در خصوص خبر مبنی بر توزیع شیر مدارس در هواپیما اظهار داشت: توزیع شیر در مدارس هنوز به طور کامل در استان ها صورت می‌گیرد، بنابراین توزیع این شیر رایگان در هواپیما تکذیب می شود.

وی ادامه داد: بخشنامه توزیع شیر در مدارس از هفته گذشته آغاز شده است و حتی هنوز به مرحله کاملی از توزیع شیر در مدارس هم نرسیده ایم.

جعفر آبادی بیان کرد: این نوع شیری که در تصویر مشاهده می شود از نوع پاکتی است و لازم به ذکر است که شیرهای پاکتی از زمان تولید تا توزیع باید به مدت 10 روز در قرنطینه باشند، این در حالی است که تنها یک هفته از ابلاغ توزیع شیر در مدارس استان می‌گذرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار