کد خبر: 830705
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه از فوت دو نوجوان خبر داد و گفت: علت مرگ این دو نوجوان، احتمالا مسمومیت با گاز منوکسیدکربن بوده است.
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه از فوت دو نوجوان خبر داد و گفت: علت مرگ این دو نوجوان، احتمالا مسمومیت با گاز منوکسیدکربن بوده است.
 
اکبر آزادی  اظهار کرد: ساعت حدود 21 شب گذشته (12 دی) طی تماسی از سوی پلیس کلانتری آزادگان با مرکز فوریت‌های پزشکی، گزارشی از احتمال مسمویت دو نوجوان با گاز منوکسید کربن به ما اعلام شد.

وی ادامه داد: پس از اعزام نیروی‌های اورژانس به محل حادثه مشخص شد که دو نوجوان فوت شده‌اند و مدت زیادی نیز از مرگ آنها می‌گذرد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه این دو پسر نوجوان 17 و 18 ساله در طبقه زیرزمین یک آپارتمان تنها بودند، یادآوری کرد: بخاری این منزل روشن بود و لوله دودکش آن در داخل آب قرار داده شده بود و همین امر احتمال مسمویت این دو نوجوان با گاز مونوکسید کربن را تشدید می‌کند.

آزادی افزود: علت نهایی مرگ این دو نوجوان باید توسط پزشک قانونی تایید شود.

وی خاطرنشان کرد: این دو نوجوان ساکن شهرک پردیس بودند.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه سپس توصیه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت در فصل زمستان داشت و از مردم خواست نکات ایمنی را رعایت کنند و از سالم بودن وسیله گرمایشی و باز بودن راه دودکش آن مطمئن شوند.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار