کد خبر: 829554
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷
وزیر امور خارجه آلمان در گفتگویی اوضاع جاری اروپا را نگران کننده توصیف کرد.
مهر: «فرانک والتر اشتاین مایر» وزیر امور خارجه آلمان در گفتگو با روزنامه زاربروکر سایتونگ درباره اوضاع امنیتی اروپا اظهار داشت: شرایط امنیتی در اروپا نگران کننده است و دولتمردان باید برای آن توضیح قابل قبولی داشته باشند.

وی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به افزایش آمار بیکاری در میان جوانان افزود: موضوع بیکاری در جوامع اروپایی امری است که باید کشورها در سطح ملی به آن پرداخته و درصدد رفع آن بر بیایند.

اشتاین مایر همچنین اعلام کرد: با توجه به انتخابات پیش رو در کشورهای هلند، فرانسه و آلمان انتظار می رود تغییراتی را شاهد باشیم که بتواند به انسجام اروپا کمک کرده و مسائل آن را تا حدی مرتفع کند.

وزیر امور خارجه آلمان در ادامه خاطرنشان کرد: کشور های بزرگ اروپایی می توانند بیشترین نقش را در هدایت برنامه های کلی قاره سبز ایفا کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار