ویژه برنامه «نغمه عشاق»، آیین پاسداشت و تکریم خانواده شهدا با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره هشت سال ایثارگری و رشادت حماسه آفرینان دفاع مقدس پنج شنبه دوم دی ماه در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.
به
گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه هشت و فرهنگسرای گلستان، طبق روال
برنامه های پیشین، برنامه نغمه عشاق این هفته نیز با قرائت زیارت پرفیض عاشورا و
ذکر مصیبت توسط مداح اهل بیت محمد باقر ربیعی آغاز شد.
بر اساس این گزارش در ویژه برنامه هفتگی «نغمه عشاق» ضمن برگزاری زیارت عاشورا و سخنرانی مذهبی ، با حضور شهروندان و خانواده معظم شهدا، یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس گرامی داشته می شود.
این گزارش می افزاید : در مراسم این هفته نیز ضمن قرائت فرازهایی از وصایای شهدا، با اهدای لوح تقدیر از خانواده های معظم شهیدان سید حمیدرضا حسینی، قاسم پورقدیری و محمدرضا پورقدیری تجلیل شد.
گفتنی است این مراسم هر هفته از ساعت 7 تا 8:30 در فرهنگسرای گلستان به نشانی نارمک ،میدان هلال احمر، خیابان گلستان، فرهنگسرای گلستان برگزار می شود وعلاقمندان برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند با شماره تلفن ۷۷۸۱۵۱۷۳ تماس بگیرند.