کد خبر: 819963
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸

کمک‌داور

رییس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال با بیان اینکه بهترین تجهیزات الکترونیک برای داوران خریداری شده، از کاربرد آنها در لیگ‌های فوتسال و فوتبال ساحلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسن کامرانی‌فر در نشست خبری رونمایی از تجهیزات الکترونیکی داوری بیان کرد: خوشحالم که در لیگ برتر فوتبال ۱۷ تیم داریم. تیم اول داوران هستند که خوشبختانه حمایت‌های خوبی از آنها شده و ارتباط مناسبی بین فدراسیون فوتبال و اسپانسرها به وجود آمده و اتفاقات خوبی رقم می‌خورد. این اتفاقات زمانی افتاد که بازی‌های مهم داخلی را به داوران ایرانی سپردیم و نتیجه‌اش این شد که داوران‌ ما رقابت‌های مهم جهانی را قضاوت کردند.

وی افزود: سیستم‌هایی که امروز رونمایی کردیم اشتباهات داوری را به صفر نمی‌رساند اما به ارتباط بهتر داوران کمک می‌کند. تمام تلاشمان این است تا همه این کوشش‌ها در منطق خوب داوران در زمین منتهی شود. این سیستم‌ها دقیقا مشابه سیستم‌هایی است که در جام جهانی استفاده می‌شود. از کسانی که بهترین نمونه‌ها را برای داوران ایرانی خریداری کردند تشکر می‌کنم. ما سعی می‌کنیم از این تجهیزات در مسابقات مهم لیگ برتر فوتبال، لیگ دسته یک و سایر مسابقات استفاده کنیم.

ادامه دارد...

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار