کد خبر: 818719
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
شهردار منطقه ۵ تبریز:
شهردار منطقه پنج تبریز گفت: پروژه مشارکتی سما با کاربری مسکونی طبق زمانبندی در حال اجرا و احداث است.
یعقوب هوشیار افزود: با تسهیلاتی که به فعالان بخش خصوصی و همچنین انبوه سازان مصوب شده ، پروژه های مشارکتی شهرداری منطقه پنج در کاربریهای مختلف پس از عقد قرارداد و طی مراحل قانونی جهت اخذ مجوز از مراجع ذی صلاح  در حال اجرا است.

 وی در ادامه با بیان اینکه شهرداری منطقه پنج پروژه های متعددی را با بخش خصوصی و به صورت مشارکتی در دست اجرا دارد به پروژه مشارکتی سماء اشاره نمود و گفت : این پروژه با کاربری مسکونی و با ۳۶۴ واحد در ۲۲ طبقه سازه ای در حال احداث است.

شهردار منطقه ۵ تبریز همچنین با بیان اینکه پروژه مسکونی سماء با مشارکت شرکت خانه سازی پیش ساخته آذربایجان احداث  می شود افزود : مساحت عرصه پروژه ۹۱۰۰ متر مربع، مساحت زیر بنای کاربری مسکونی پروژه بالغ بر ۴۶ هزار مترمربع در نظر گرفته شده است . شایان ذکر است مساحت زیر بنای پارکینگ این پروژه حدود ۲۰ هزار مترمربع و کل مساحت زیر بنای پروژه بالغ بر ۶۸ هزار متر مربع طراحی شده‌است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها