کد خبر: 816889
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در نامه‌ای به جعفری دولت آبادی از اهدای هدایا از سوی عراقچی معاون حقوقی وزارت خارجه و حسین فریدون دستیار ارشد رئیس جمهور به وندی شرمن معاون وزارت خارجه آمریکا انتقاد کرد.
فارس: رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در نامه‌ای به جعفری دولت آبادی از اهدای هدایا از سوی عراقچی معاون حقوقی وزارت خارجه و حسین فریدون دستیار ارشد رئیس جمهوربه وندی شرمن معاون وزارت خارجه آمریکا انتقاد کرد.

در ابتدای نامه سهراب صلاحی به دادستان تهران آمده است: در خبرها آمده بود که در جریان مذاکرات هسته ای از سوی آقای عراقچی، معاون محترم حقوقی وزارت خارجه، فرشی به ارزش 1150 دلار و همچنین از سوی آقای حسین فریدون، دستیار ارشد محترم رئیس جمهور، فرش دیگری به ارزش 1100 دلار به خانم وندی شرمن معاون وزارت خارجه آمریکا اهدا گردیده است.

وی در نامه خود ادامه داد: چنین عملی درست پس از زمانی صورت گرفته که خانم وندی شرمن در پاسخ به محبت رئیس جمهور محترم ایران، آقای روحانی، که به آقای اوباما لقب «نجیب» و «مؤدب» داده بود، در کلماتی رکیک و صریح به مردم ایران فحش داده و دی ان اِی (DNA) ایرانی‌ها را خراب و دغل کار خوانده بود.

صلاحی بیان داشت: اکنون از جنابعالی به عنوان مدعی العموم سوال می‌شود که آیا فعل این آقایان در اهدا هدیه به کسی که به ملت ایران با سابقه تاریخی مکتوب پنج هزار ساله فحش و ناسزا می‌دهد، وصف مجرمانه دارد یا نه، اگر ندارد، لطفا توضیح دهید که بی حرمتی به حفظ خون 250 هزار شهید ایرانی که آمریکایی‌ها مستقیم و غیر مستقیم در جنایت به شهادت رساندن تک تک آنها شریک هستند چه مصداقی خواهد داشت؟ اگر دارد که دارد، پس چرا وفق قانون و شرع اقدام نمی فرمایید؟

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در انتهای نامه خود گفت: آیا باید به مسئولین دولتی که با راهزنی به سرقت اموال ایران مشغولند و یا هنگامی که هنوز مرکب برجام خشک نشده است با تصویب مصوبه ای با 407 رای امید دولت محترم تدبیر و امید را در گشایش سرمایه گذاری و رونق گرفتن گردشگری ناامید می‌کنند، باید با فرش قرمز پاسخ داد؟
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عبدالله اللهیار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
0
1
با سلام از نظر من افرادیکه مسئولیت دیپلماتیک در این سطح را داشته اند اگر چنین کاری کرده باشند .اصلا" صلاحیت چنین مسئولیت را ندارند.ولی بیچاره کشور عزیز و اسلام مظلوم وعزیزتر.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار