کد خبر: 816745
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۹
شاخص بورس تهران تحت تاثیر رشدهای قیمتی نمادهای پالایشی و معدنی خصوصا سنگ‌آهنی‌ها با رشد قیمتی 231.33 واحدی به کار روزانه خود پایان داد و همچنان حجم معاملات بالای یک میلیارد برگ سهم می‌باشد.

نمادهای پالایشی تحت تاثیر رشد قیمت نفت در بازار جهانی و افزایش قیمت دلار در بازار داخلی با رشد قیمتی نسبتا خوبی مواجه شدند به طوری که نماد پالایش نفت اصفهان با صف خرید روبرو شد و نماد پالایش نفت بندرعباس نیز رشد قیمتی خوبی از خود به ثبت رساند.

نمادهای سنگ‌آهنی نیز امروز به سبب رشد قیمت در بازارهای خارجی با افزایش خرید مواجه شدند و نمادهای بزرگ گل‌گهر سیرجان و چادرملو توانست رشد قیمت نسبتا خوبی به ثبت برساند و به همین سبب شاخص بورس را نیز با رشد قیمت مواجه کنند.

از سوی دیگر نمادهای خودرویی که تحت تاثیر رونمایی از قراردادهای جدید توانسته بودند رشدهای قیمتی نسبتا خوبی به ثبت برساند روز نسبتا آرامی را پشت سرگذاشتند و با آنکه نتوانستند رشد قیمتی خوبی به ثبت برسانند اما با افت‌های شدید نیز مواجه نشدند.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 231.33 واحد رشد به 77 هزار و 886 واحد و ارزش روز بازار به 322 هزار میلیارد تومان رسيد .

امروز سهامداران بیش از یک میلیارد و 214 میلیون برگ سهم به ارزش 609 میلیاردتومان در قالب 78 هزار و 565 برگ سهم معامله کردند.

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 82.10 واحد رشد به 27 هزار و 649 واحد رسيد. شاخص كل (هم‌وزن) با 8.40 واحد کاهش به 15 هزار و 126 واحد رسيد. شاخص قیمت (هم‌وزن) با کاهش 6.70 واحدی به 12 هزار و 85 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 258.38 واحد افزایش به 86 هزار و 847 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 271.93 واحد رشد به 54 هزار و 689 واحد و شاخص بازار دوم با 143.79 واحد افت به رقم 169 هزار و 215 هزار واحد رسید.

نماد شپنا، شبندر، کگل، فخور، شبریز، خساپا، فولاد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشتند و شپدیس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس با رشد 2.30 واحدی به رقم 825.70 واحد رسید.

معامله‌گران فرابورس تعداد 275 میلیون و و 302 هزار برگ سهم در قالب 26 هزار و 968 فقره به ارزش 153 ميليارد تومان داد و ستد کردند.

امروز شتران، زاگرس، شاوان، میدکو، بیشترین تاثیر مثبت را بر نماد فرابورس داشت و مارون، ارفع، هرمز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار