کد خبر: 813709
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰
نویسنده و فعال اردنی که روز گذشته ترور شد، عربستان سعودی را منبع تروریسم در دنیا می دانست.
به نقل از المنار، ناهض حتر نویسنده و کاریکاتوریست مشهور جهان عرب بود که روز گذشته در مقابل کاخ دادگستری ترور شد.

وی متولد 1960 و فارغ التحصیل گروه جامعه شناسی و فلسفه دانشگاه اردن است. این فعال اردنی همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته فلسفه اندیشه سلفی معاصر گرفت.

موضع گیری های این فعال اردنی، همیشه در راستای حفظ همبستگی جهان عرب و حمایت از مقاومت در لبنان و فلسطین بود.

او در سخنانش خطاب به امت اسلامی می گفت: ما همه در یک خندق و در محور مقاومت علیه اسرائیل قرار داریم.

حتر با بیان اینکه سوریه شاهد تجاوزی خارجی است، خواستار مقاومت در مقابل تروریسمی شد که همچون ابزار از سوی آمریکا مورد استفاده قرار می گیرند.

این روزنامه نگار اردنی  با بیان اینکه ما نیازمند مقاومت و جنبش ملی جدیدی هستیم، سوریه را پیشرو مقاومت در منطقه می دانست.

وی می گفت عربستان منبع اول تروریسم در دنیا است.

وی 1989 و بعد از آن به لبنان رفت و برای چندین روزنامه نوشت و سپس برگشت به امان و به کار مطبوعاتی خود پرداخت.

ناهض حتر فعال سیاسی اردنی در ورودی دادگستری در امان پایتخت این کشور ترور شد.

این فعال اردنی روز گذشته در برابر دادگاهی در شهر امان که در آن محاکمه می شد، به ضرب گلوله کشته شد.

عامل قتل که سه گلوله به طرف ناهض حتر شلیک کرده بود، بلافاصله توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

این روزنامه نگار اردنی، کاریکاتوری با مضمون خدای داعشیان منتشر کرده بود که به دلیل انتشار این کاریکاتور به دستور شخص «هانی الملقی» نخست وزیر اردن به دادگاه فرا خوانده شده و دو هفته در قید بازداشت بود.

این نویسنده و روزنامه نگار اردنی به داشتن دیدگاه‌های ضد سعودی و قطری به ویژه در خصوص بحران یمن معروف بود.
منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ایزدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
0
0
روحت شادای مردآزاده
.ننگ ونفرین برشجره ملعونه آل سقوت این نوکربی مواجب آمریکاواسرائیل.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار