کد خبر: 811326
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰

ملی‌پوش تیم والیبال نشسته گفت: خوشحالم چهارمین پارالمپیک را در کشوری که مردم با قلب‌شان ورزش را دنبال می‌کنند تجربه می‌کنم.

به گزارش ایسنا از ریو، صادق بیگدلی درباره پیروزی مقابل بوسنی، گفت: بازی حساسی بود و خوشحالیم که با پیروزی در این دیدار صعودمان به نیمه نهایی قطعی شد.

وی در پاسخ به این سوال که به عنوان یکی از با تجربه ترین بازیکنان تیم چطور به همدلی و برقراری اتحاد بین بازیکنان قدیمی و تازه وارد کمک می‌کند، گفت: خیلی خوشحالم که چهارمین حضورم در پارالمپیک را در کشوری هستم که مردم با قلب های شان ورزش را دنبال می‌کنند و تاکنون این همه تماشاگر را در مراحل ابتدایی مسابقات ندیده بودم.

این ملی پوش تیم والیبال نشسته در ادامه، تصریح کرد: هفت بازیکن جوان به ترکیب تیم ملی اضافه شده‌اند که قطعا آنها رفته رفته در ترکیب تیم جا خواهند افتاد. ما سعی می کنیم مانند یک دوست با کسانی که در کنارمان هستند و کمک مان می کنند رفتار کنیم و مانند برادر باشیم و از تجربیات یکدیگر در جهت کمک به هم برای موفقیت تیم استفاده کنیم.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار