کد خبر: 811145
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
امام جمعه تبریز:
امام جمعه تبریز با بیان اینکه دعای روز عرفه بر روزه مقدم است از همه آحاد مردم خواست از دعای روز عرفه غافل نشوند.
آیت الله محسن مجتهد شبستری در جمع فرماندهان بسیج دانش آموزی کشور افزود: عرفه روزی است که انسان ها باید معرفت بیشتری نسبت به ذات ربوبی پیدا کنند و با تدبر در ادعیه وارده به پروردگار توجه بیشتری داشته باشند.
امام جمعه تبریز با اشاره به امتیاز ویژه دعا در روز عرفه، یادآور شد: براساس برخی روایت ها اگر روزه گرفتن در روز عرفه مانع از دعا کردن شده و فرد نتواند دعاهای وارده را بخواند نباید روزه بگیرد و روزه نگرفتن استغفار ندارد.
آیت الله مجتهد شبستری، ادامه داد: خواندن دعای سید الشهدا در روز عرفه مورد تاکید بوده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این دعا در مساجد اغلب شهرستان ها خوانده می شود.
وی با اشاره به اهمیت روز عرفه و عید قربان افزود: به تعبیر برخی روایت ها روز عرفه نیز مانند عیدهای فطر و قربان از اعیاد اسلامی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها