کد خبر: 811122
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳

تیم ملی فوتبال هفت نفره

عضو تیم فوتبال هفت نفره ایران ابراز امیدواری کرد در مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های پارالمپیک 2016 با تیم اوکراین روبرو شوند.

به گزارش ایسنا از ریو، تیم فوتبال هفت نفره ایران امروز موفق شد در گروه B رقابت‌ها با نتیجه دو بر صفر از سد آمریکا بگذرد. تیم ایران با یک تساوی مقابل هلند در بازی روز دوشنبه به عنوان صدرنشین به مرحله نیمه‌نهایی صعود خواهد کرد.

فرزدا مهری در خصوص بازی با آمریکا گفت: مقابل آمریکا زیاد خوب نبودیم اما بازی به بازی بهتر خواهیم شد. تیم ما به یکباره قرار شد در این رقابت‌ها شرکت کند.

وی افزود: سطح رقابت‌ها بالاست و تیم‌های خوبی در مسابقات حضور پیدا کرده‌اند ضمن اینکه استقبال خوبی هم از رقابت‌ها شده است.

مهری در پایان در پاسخ به این پرسش که دوست دارد با چه تیمی در نیمه‌نهایی روبرو شوند؟ گفت: برزیل از امتیاز میزبانی برخوردار است و بازی با این تیم دشوار خواهد بود، اما اوکراین بازیکنان مسنی دارد و فکر می‌کنم بازی با این تیم آسان‌تر باشد.

پانزدهمین دوره بازی‌های پارالمپیک از روز ۱۸ شهریورماه با حضور بیش از ۴۰۰۰ ورزشکار از ۱۶۰ کشور جهان و در ۲۳ رشته ورزشی به میزبانی ریودوژانیرو آغاز شده و تا روز ۲۸ شهریورماه ادامه خواهد داشت. کاروان ورزش ایران با عنوان «منا» متشکل از ۱۱۱ورزشکار در ۱۲ رشته ورزشی در این بازی‌ها حضور دارد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار