کد خبر: 810001
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
استاندار البرز:
استاندار البرز در مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر استان البرز گفت: یکی از مهمترین نیازهای استان البرز توسعه زیرساخت‌های فرهنگی است.

سیدحمید طهایی ادامه داد: در این راستا باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که بتوانیم در مسیر تقویت و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی این استان حرکت کرده و تحولات مثبتی را در این زمینه ایجاد کنیم.

وی تأکید کرد: استان البرز دارای ظرفیت‌های بسیاری در حوزه فرهنگی است و فعالان فرهنگی بسیاری را در خود پرورش داده است.

طهایی با اعلام اینکه کمبودها و نبود برخی از امکانات سبب نشد که فعالان عرصه فرهنگ از رشد و پیشرفت بازبمانند، افزود: ما در زمینه تربیت فعالان فرهنگی اقدامات مناسبی را انجام داده‌ایم و افتخارات بسیاری نیز نصیب استان شده است.

وی با اشاره به اینکه در این راستا باید تقویت عرصه فرهنگ را در این استان بیش از گذشته مورد توجه قرار دهیم، ‌تصریح کرد: تئاتر جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و هنرمندان این رشته نیز وظیفه بسیار خطیری را بر عهده دارند.

استاندار البرز گفت: با توجه به نقش مهم اهالی تئاتر در برقراری ارتباط با جامعه و فرهنگ‌سازی‌های مختلف لذا توجه به این هنرمندان و حمایت از آنان باید به صورت ویژه و اساسی صورت گیرد.

طهایی فعالان فرهنگی را الگویی برای جامعه عنوان کرد و بیان داشت: باید با توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در این استان زمینه و بستر فعالیت‌های هنرمندان را در رشته های مختلف و به ویژه تئاتر در البرز فراهم کرد.

وی قطع وابستگی این استان به تهران را خواستار شد و گفت: متأسفانه به دلیل نبود امکانات تئاتری‌های البرز هنوز به تهران وابسته هستند و این یک ضعف مهم به شمار می‌رود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار