کد خبر: 803495
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۷
نماينده سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در شوراي هماهنگي بزرگداشت دهه كرامت از ثبت ملي حديث «سلسله الذهب» در يونسكو خبر داد.
حجت‌الاسلام فخرالدين صابري، پيگيري براي ثبت ملي حديث «سلسله الذهب» را از جمله برنامه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري دانست و گفت: اين حديث، از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، به همين جهت، تلاش مي‌كنيم در يونسكو به عنوان اثر معنوي ثبت كنيم.
وي برگزاري برنامه جشن تكليف براي فرزندان كاركنان را از ديگر فعاليت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي در ايام دهه كرامت ذكر كرد.

 نماينده سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در شوراي هماهنگي بزرگداشت دهه كرامت اظهار كرد: در ايام دهه كرامت اقلام تبليغي با هدف ارائه مفهوم كرامت و بيان مكارم اخلاق در مراكز فرهنگي- تاريخي و واحدهاي اقامتي و پذيرايي تهيه و توزيع مي‌شود. همچنين در اين ايام، كاخ موزه‌ها پذيراي دانش آموزان و دانشجويان هستند و كارشناسان متخصص، قصه‌هايي از امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و اهل بيت(ع) بيان مي‌كنند.

صابري خاطر نشان كرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با مراكز اقامتي و پذيرایي واقع در شيراز، خراسان رضوي و قم برنامه‌ريزي داشته است تا زائران دهه كرامت در اين ايام از تخفيف ويژه‌اي در مراكز اقامتي و پذيرايي برخوردار شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار