کد خبر: 798636
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۴
رئيس كميسيون عمران شوراي پايتخت:
رئيس كميسيون عمران و حمل و نقل شوراي اسلامي شهر تهران ازطرح بحث‌هاي كف خياباني و مسائل عادي در جلسه شورا انتقاد كرد.
احمد دنيامالي در تذكرات پيش از دستور دويست و هفتاد و هفتمين جلسه علني شوراي اسلامي شهر تهران اظهار داشت: موضوع سايت شورا آنلاين قابل پيگيري و بررسي است. اين چه مرضي است كه 10 نفر از عضو شورا تعريف مي‌كنند اما وقتي يك شهروند گلايه مي‌كند خبر آن در شورا آنلاين پخش مي‌شود.
وي افزود: حتي در اين سايت به مسائل خانوادگي اعضاي شوراي شهر نيز پرداخته مي‌شود و موضوعات آن را منتشر مي‌كنند.
دنيامالي گفت: بايد هيئت رئيسه و روابط عمومي شوراي اسلامي شهر تهران در اين خصوص برخورد لازم را داشته باشند.
رئيس كميسيون عمران و حمل و نقل شوراي اسلامي شهر تهران گفت: بزرگ‌ترين مشكل شورا اين است كه اعضاي شورا نمي‌دانند پيشنهادات و تذكرات خود را چگونه مطرح كنند. خيلي از بحث‌هايي كه در شورا داريم بحث‌هاي كف خياباني و مسائل عادي است.
وي افزود: نكته مربوط به مخابرات مبتلابه همه مردم است و بايد اينگونه مسائل در شورا مورد بررسي قرار گيرد.
دنيامالي افزود: در حال حاضر 22 منطقه در تهران داريم و مشخص نيست براساس چه تصميماتي مناطق از نظر وسعت متفاوت است و چرا تفكيك مناطق آموزش و پرورش با شهرداري تهران فرق مي‌كند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار