کد خبر: 790287
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۴

ستاره برزیلی بایرن‌مونیخ تاکید کرد بندی در قرارداد گواردیولا با منچسترسیتی وجود دارد که در آن تاکید شده است او حق جذب بازیکنان بایرن را ندارد.

داگلاس کاستا

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، پپ گواردیولا سرمربی جدید منچسترسیتی اولین خرید خود را انجام داده است و ایلکای گوندوغان را از بورسیادورتموند به خدمت گرفته و اکنون طبق اخباری که در رسانه‌های آلمانی منتشر شده، به دنبال جذب بهترین گلزن دورتموند در این فصل یعنی پیر امریک اوبامیانگ است.

داگلاس کاستا که در این فصل عملکرد خوبی در ترکیب تیمش داشت، درباره حضور بازیکنان بایرن در منچسترسیتی گفت: باشگاه بایرن فکر اینجا را کرده است و بندی را در قرارداد گواردیولا با سیتی قرار داده که در آن این مربی نمی‌تواند بازیکنی از بایرن به خدمت بگیرد. پس مطمئن باشید هیچ بازیکنی از بایرن به سیتی نخواهد رفت.

با فاش شدن این بند از قرارداد گواردیولا با سیتی توسط داگلاس کاستا، مشخص شد که چرا این مربی به سراغ ستاره‌های دورتموند رفته و کاری با بازیکنان بایرن ندارد.

کاستا در ادامه گفت: صحبت رسانه‌ها درباره حضور من در منچسترسیتی به همین دلیل صحت ندارد و مطمئن باشید چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. در بایرن‌مونیخ خوشحال هستم و جایی نمی‌روم. مطمئن باشید تا پایان قراردادم در بایرن می‌مانم. سیاست باشگاه نیز همین است که بازیکنانی که قرارداد دارند را در تیم حفظ کنند تا برای چندین سال در این تیم باشند. دوست دارم سال‌ها در بایرن توپ بزنم. وقتی از شاختار به بایرن پیوستم نیز به این فکر بودم مدت‌ها در بایرن بمانم. می‌دانم در چه تیم بزرگی بازی می‌کنم.

کاستا در پایان درباره مقایسه گواردیولا با مربیان برزیلی گفت: پپ با فوتبال نفس می‌کشد و طبیعتا با مربیان برزیلی فاصله دارد. او مربی بسیار بزرگی است و تاثیر زیادی در بایرن‌مونیخ داشت. مطمئن باشید در سیتی نیز موثر خواهد بود.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار