کد خبر: 782549
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۱
مجلس قانوني در حمايت از خانواده شهداي غير‌ايراني تصويب كرد
بعد از پيروزي انقلاب و با شروع جنگ هشت ساله، ‌غير از رزمندگان ايراني، نيروهاي مجاهد و شيعيان ديگر كشورها هم به جمع نيروهاي ايراني مي‌پيوستند و به نبرد عليه دشمنان پرداختند. ...
احمد محمدتبريزي
 با پايان گرفتن دفاع مقدس، شيعيان و برادران كشورهاي همسايه به حمايت‌هايشان از نظام اسلامي ايران ادامه دادند. به گونه‌اي كه اوج اين حمايت ‌و پشتيباني را با شروع ناآرامي‌هاي سوريه و خطر تهديد حرم اهل‌بيت به منصه ظهور نشاندند. حضور تيپ‌هاي فاطميون و زينبيون در راه دفاع از حرم و تشييع شهدايشان در ايران، گواه روشني بر اين موضوع است.

فاطميون چگونه شكل گرفت؟
هسته‌ اوليه‌ شكل‌گيري تيپ فاطميون، تعدادي از نيروهاي افغانستاني بودند كه به آنها سپاه محمد(ص) مي‌گفتند. اين گروه در افغانستان عليه شوروي مي‌جنگيدند و از انقلاب اسلامي ايران نيز حمايت مي‌كردند و به‌ نوعي نيروهاي امام خميني(ره) محسوب مي‌شدند و در جنگ با طالبان نيز حضور داشتند.
با استقرار امريكا در افغانستان اين گروه از هم پاشيد و بسياري از رزمنده‌ها مقيم ايران شدند. با شروع شدن ناآرامي‌هاي سوريه، نيروهاي فاطميون از مقامات ايراني تقاضا كردند تا به عنوان مدافع حرم در سوريه حاضر شوند. نام «فاطميون» هم به اين دليل انتخاب شد كه اين تيپ در ايام شهادت حضرت زهرا(س) شكل گرفت. همچنين بچه‌ها مي‌گفتند چون حضرت زهرا(س) غريب بود و در غربت دفن شد و ما هم در سوريه غريب هستيم، نام فاطميون برازنده است.
 تصويب قانوني در حمايت از شهداي غير ايراني
پس از آوردن پيكر شهداي مدافع حرم يك موضوع براي خانواده شهدا مورد مسئله بود. همسران، فرزندان و والدين اين شهدا به دليل نداشتن تابعيت يا نبودن سرپرست خانواده به لحاظ قانوني دچار مشكلاتي مي‌شدند. حالا مجلس شوراي اسلامي با تصويب قانوني كمك بسياري براي حل اين مشكل كرده است.
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني روز يك‌شنبه مجلس و در جريان بررسي مواد الحاقي لايحه تنظيم بخشي از احكام برنامه‌هاي توسعه كشور، ماده الحاقي 28 اين لايحه را تصويب كردند. براساس ماده الحاقي 28، دولت مجاز است به همسران، فرزندان و والدين شهداي داراي تابعيت خارجي(غيرايراني) كه در هشت سال دفاع مقدس يا بعد از آن در راستاي مأموريت‌هاي محوله از سوي مراجع ذيصلاح، به شهادت رسيده‌اند حداكثر يك سال پس از تقاضاي تابعيت، تابعيت ايراني اعطا كند.
اميد است با تصويب اين قانون پس از اين شاهد كمتر شدن مشكلات مهاجرين به خصوص خانواده‌هاي شهدايي باشيم كه فرزندان و همسرانشان در دفاع مقدس و مأموريت‌هاي پس از آن به شهادت رسيدند. تصويب اين قانون در آخرين روزهاي مجلس نهم اقدامي مثبت و سازنده در جهت حمايت از مجاهدان غيرايراني است كه در راه اسلام شهيد مي‌شوند.
يكي از دانشجويان افغانستاني كه در جريان مشكلات تابعيت هموطنانش است درباره تصويب اين قانون مي‌گويد: مهاجرين در ايران مشكلات زيادي به دليل نداشتن تابعيت دارند. مثلاً براي تمديد هر ساله كارت اقامت بايد هزينه گزافي به ازاي هر نفر پرداخت كنند و براي تمديد كلي نيز با مشكلات زيادي دست به گريبان هستند. اين خانواده‌هاي شهداي افغانستاني از طرفي براي ثبت نام مدارس فرزندانشان دچار مشكل هستند و بايد هزينه پرداخت كنند كه البته با دستورالعمل اخير حضرت آقا مبني بر ثبت نام كودكان اتباع افغانستان در مدارس اوضاع كمي بهتر شده است. براي جا به جايي بين دو شهر بايد برگه تردد بگيرند، مثلاً يك افغانستاني اگر بخواهد از شهر محل اقامتش مثلاً مشهد، براي زيارت به قم برود بايد با پرداخت هزينه، برگه تردد 15 الي 30 روزه بگيرد و اگر علاوه بر قم به تهران برود مشمول جريمه خواهد شد.  در دوراني كه كشورهاي عربي منطقه و وهابيون از تمام ابزارها براي دشمني با شيعيان استفاده مي‌كنند، اين اقدام مجلس شوراي اسلامي هر چند در مقابل كار بزرگ شهدا حركت كوچكي است اما باعث دلگرمي و اميد بسياري از شيعيان خواهد شد.

غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
-
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
0
0
یعنی برای گرفتن تابعیت خانواده هایشان باید بمیرند؟؟؟افغانی هایی که تا دیروز حتی اجازه عملگی نداشتند حالا شده اند قهرمان در هیچ جای دنیا اینطور ار آوارگان دیگر کشورها سوء استفاده ابزاری نشده که در ایران می شود.آنهایی که کشته نمی شوند چه؟ حتما باید برگردند سر عملگی ؟؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار