کد خبر: 780541
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی:
معاون ریيس جمهور و ریيس بنياد شهيد و امور ايثارگران تأکید كرد: تحولاتي كه در منطقه جريان دارد براي آن است كه عده‌ای می‌خواهند با گل آلود كردن اوضاع، روابط بين كشورهاي اسلامي را تخريب و آشفته كنند تا رژيم صهيونيستي در امنيت به سر ببرد.
به گزارش « مرکز روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران » معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر روز دوشنبه 6 اردیبهشت در دیدار با «تمام سلام» نخست‌وزیر لبنان ضمن ابلاغ سلام رییس جمهوری اسلامی ایران در خصوص روابط دوجانبه و وضعیت منطقه با وی گفت‌وگو کرد.

حجت الاسلام والمسلمین شهيدي بعد از ديدار با نخست وزير لبنان در گفت‌وگو با خبرنگاران خاطرنشان كرد: معتقديم بر همه ما اعم از دولت‌ها، حکومت‌ها و ملت‌های اسلامي واجب است، باور كنيم و بپذيريم كه رژيم صهيونيستي خطر اصلي است و همه ما را هدف گرفته و اين رويكرد و موضع بين ما و آقاي تمام سلام نخست‌وزیر لبنان مشترك بود.

وی با ابراز خرسندي از اينكه ميهمان ملت عزيز، شجاع و مقاوم لبنان است، اظهار داشت: ما در جمهوري اسلامي ايران و در سياست خارجي خود احترام خاصي براي لبنان قائل هستيم و لبنان را از خود و خود را از لبنان می‌دانیم.

معاون رییس جمهور تصريح كرد: معتقديم با توجه به تحولات سياسي جاري در منطقه، لازم است در اين برهه بيش از گذشته مناسبات و روابط سياسي و ديپلماتيك بين دو كشور برادر گسترش يابد و رفت وآمدهاي متقابل و بررسي دیدگاه‌ها در خصوص همه مشكلاتي كه از آنها رنج می‌بریم، افزايش يابد تا سرانجام منافع لبنان و ايران تأمین شود.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره دیدار با نخست وزیر لبنان گفت: ديدار بسيار ارزشمند و سازنده‌ای با آقاي «تمام سلام» داشتيم و می‌توانم بگويم كه دیدگاه‌های ما در خصوص بيشتر موضوعات تقريباً منطبق و نزديك بود و می‌توانم بگويم كه ديدگاه ما در خصوص اينكه رژيم صهيونيستي دشمن درنده خو واصلي امت اسلامي است، منطبق بود.

وي درباره خلأ رياست جمهوري در لبنان، اظهار داشت: ديدگاه خود را در اين زمينه به اطلاع آقاي نخست وزير رسانديم و تأکید كرديم كه ملت عزيز و نخبگان سياسي لبنان خود می‌توانند از طريق گفت‌وگو، تماس‌ها و نشست‌ها براي اين بحران سياسي راه حلي بيابند و ریيس جمهوري لبنان را بر اساس يك اراده ملي، آزاد و مستقل لبناني و بدون دخالت خارجي انتخاب كنند.

معاون ریيس جمهور خاطرنشان كرد: معتقديم لبنان كشوري عزيز، آزاد، مستقل و داراي حاكميت ملی است و ملت لبنان نیز از سطحي بالا از هوشياري، ادراك، حكمت، شجاعت، درايت و قدرت برخوردار است.

ریيس بنياد شهيد و امور ايثارگران تصريح كرد: بهترين تجربه و الگو براي اين ارزيابي از لبنان و ملت آن اين است كه ملت لبنان توانست از طريق مقاومت قهرمان، پاك و آزاد منش خود در سال 2000 ميلادي با اخراج نيروهاي رژيم اشغالگر صهيونيستي از خاك لبنان يك پيروزي بزرگ و تاريخي در مقابل اين رژيم رقم بزند.

حجت الاسلام والمسلمین شهيدي با بيان اينكه «شكي وجود ندارد كه وحدت و همگرایي و همراهي ملت لبنان تنها راه خلق اين پيروزي بود»، تأکید كرد: اطمينان كامل داريم كه لبنان عزيز از طريق وحدت و گفت وگوهاي سازنده ملي كنوني در آينده نزديك می‌تواند همه پرونده‌های سياسي پيچيده خود را حل وفصل كند تا بار دیگر به عنوان الگویی براي كشورها در جهان عرب و جهان اسلام تبديل شود و ما آرزو داريم تا لبنان به اين هدف دست يابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار