کد خبر: 771924
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۷
بانوی مبتکر «کمپین سربطری‌های پلاستیکی» خبر داد:
بانوی مبتکر کمپین سربطری‌های پلاستیکی از برگزاری دومین جشن رونمایی از ویلچرهای خریداری شده در این کمپین خبر داد.
سپیده جلالی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه کمپین جمع‌آوری سربطری‌های پلاستیکی یک‌ساله شده است، اظهار داشت: در یک سال گذشته راه‌های زیادی رفته‌ایم و خوشبختانه افراد زیادی به حلقه‌های زنجیر این کمپین اضافه شده‌اند.

وی با تقدیر از همت هموطنان خیر سراسر کشور گفت: طی این مدت تا جایی که می‌توانستیم توسعه کیفی و کمی کمپین را در دستور کار خود قرار دادیم.

جلالی در پاسخ به اینکه طی این مدت بزرگ‌ترین دستاورد این کمپین چه بوده است یادآور شد: در جایی که هیچ یک از مسئولان و دستگاه‌های ذیربط برای حمایت از ما گامی برنداشتند، این ادامه دادن زیباترین نتیجه‌ای بود که می‌توانستیم از این فرایند بگیریم.

بانوی مبتکر «کمپین جمع‌آوری سربطری‌های پلاستیکی» با تاکید بر اینکه این طرح با هدف فرهنگ‌سازی برای بازیافت زباله‌های پلاستیکی راه‌اندازی شده است، گفت: سربطری‌های پلاستیکی تلنگری است برای همه اقشار که یک شیء به ظاهر کوچک و بی‌ارزش پلاستیکی می‌تواند ضمن بازیافت و کمک به محیط زیست، منشاء تحولات بزرگ در جامعه باشد.

سپیده جلالی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سربطری‌های جمع‌آوری شده برای تهیه ویلچر برای معلولان نیازمند به فروش می‌روند، گفت: به همین منظور نیز ساعت 10 صبح روز چهارشنبه طی مراسمی ویژه در تالار اندیشه پارک ائل‌گلی، جشن رونمایی از ویلچرهای کمپین سربطری‌های تبریز برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: میزان سربطری‌های جمع‌آوری شده در سال‌جاری نسبت به سال قبل 100 درصد افزایش یافته است.

جلالی از تمام حامیان کمپین سربطری‌های تبریز دعوت کرد با حضور در این جشن، حمایت خود را از این طرح زیست‌محیطی و اجتماعی نشان دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها