کد خبر: 768412
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۴
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي:
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي از برگزار شدن دهمین المپياد فرش دستباف درسطح استان در روز چهار شنبه 7 بهمن ماه 94 خبر داد.
 رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي در خصوص برگزاری این المپیاد اظهار داشت: اين المپياد در دو سطح دانش آموزي با همكاري مناسب اداره كل آموزش و پرورش استان و سطح دانشجويي با همكاري مرکز آموزش علمی کاربردی بازرگانی برگزار گرديد .
سعید کظمی با اشاره به اينكه در سطح دانش آموزي ، مسابقات در سه رشته طرح ورنگ ، بافت و رنگرزي و در سطح دانشجويي در چهار رشته طرح ورنگ ، بافت ، رنگرزي ومرمت برگزار شده است افزود: در سطح دانش آموزي ، دانش آموزان پايه سوم كاردانش رشته فرش و در سطح دانشجويي در مقطع كارشناسي ، دانشجويان سال سوم و چهارم و در مقطع كارداني ، دانشجويان سال دوم رشته فرش دستباف دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي علمي – كاربردي شركت نمودند.
وي تصريح كرد: مسابقات دانش آموزي در سطح استان با شركت 28  دانش آموز منتخب و برتر استان در هنرستان شهداي فلسطين مشهد برگزار گرديد كه از بين دانش آموزان مستعد ، در رشته طرح ورنگ 4 نفر – رنگرزي 4 نفر و بافت 4 نفر و مجموعاً 12 نفر به مرحله نهايي معرفي شدند كه در پايان المپياد، با حضور دبیر دهمین المپیاد فرش دستباف, مسئولان آموزش و پرورش و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، لوح تقدير و هداياي نقدي كه از سوي اين سازمان تهيه شده بود به نفرات برتر اهدا گرديد.
کاظمی گفت: مرحله نهايي المپياد فرش در سطح كشور در تاريخ  11  الي 13  اسفندماه 94 در استان خراسان رضوی- مشهد مقدس برگزار مي گردد و به نفرات برتر به رسم يادبود جوايزي از سوي مركز ملي فرش ايران، اعطاء خواهد گرديد .
المپياد سراسري علمي فرش دستباف با هدف و انگيزه رقابت و سنجش سطح دانش ومهارت هنرمندان عرصه هنر – صنعت فرش همه ساله در دو سطح دانش آموزي – دانشجويي برگزار مي شود .
 
 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار