کد خبر: 767121
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳
دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام:
دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد گرامیداشت شهدای فدائیان در نقاط مختلف کشور گفت: برای نخستین بار برنامه بزرگداشت شهدای نواب صفوی به همت ائمه جمعه در کشور برگزار می‌شود.
محمدمهدی عبدخدایی  در دیدار اعضای شورای مرکزی فدائیان اسلام و  ستاد بزرگداشت شهید نواب صفوی و فدائیان اسلام در تبریز با امام جمعه تبریز بر بزرگداشت برنامه‌های گرامیداشت شهدای فدائیان اسلام تاکید کرد.

دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد گرامیداشت شهدای فدائیان در نقاط مختلف کشور بیان کرد: برای نخستین بار برنامه بزرگداشت شهدای نواب صفوی به همت ائمه جمعه در کشور برگزار می‌شود و قبل از این برنامه‌ها توسط گروه‌ها و شخصیت‌های مختلف برگزار می‌شد.

وی ادامه داد: شصتمین سالروز شهادت نواب صفوی و همرزمانش در تبریز اول بهمن ماه در محل کانون بسیج جوانان قبل از ظهر برگزار می‌شود.

عبدخدایی بیان کرد: در شهر مشهد نیز این مراسم به همت امام جمعه این شهر برگزار می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به خاطراتی از تاریخ مبارزات ملت ایران و مردم شهر تبریز گفت: بنده در سال‌های قبل از انقلاب هشت ماه در منزل یکی از خویشاوندان در تبریز پناه گرفته و به مبارزه ضدطاغوتی مشغول بودم.

عبدخدایی به نقش شهید آیت‌الله مدنی در حمایت از شهید نواب صفوی اشاره کرد و گفت: ایشان مبلغی را که برای ازدواج خود پس‌انداز کرده بودند برای خرج سفر شهید نواب صفوی به ایران هزینه می‌کنند.

وی به انتشار کتاب فدائیان اسلام به روایت اسناد اشاره کرد و گفت: در این کتاب موضوعات مختلفی مطرح شده که امسال رونمایی شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها