محمد حسین واحدیان ادامه داد : رسالت مجموعه شهرداری ، تشکیل ستاد آسیب دیدگان اجتماعی و وظیفه اش نیز جمع آوری متکدیان با همکاری نیروی انتظامی است . در این راستا حوزه هایی مانند بهزیستی نیز باید کودکان خیابانی ، زنان بی سرپرست و افراد ناتوان جسمی و ذهنی را تحت پوشش و حمایت خود داشته
باشند . همچنین ضروری است ، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر موسسات خیریه دست به دست هم برای ریشه کن شدن موضوع تکدی گری و تأمین خواسته نیازمندان تلاش کنند .
وی در خصوص متکدیان اتباع بیگانه در کاشان افزود : متأسفانه در شهر متکدیان اتباع بیگانه دیده می شوند آنها با انگیزه های مختلف وارد کشور می شوند با وضعیت اسفناکی که دارند روح و روان مردم و کودکان را بر می انگیزند ، لازم است با آنها برابر دستور العمل هایی که وجود دارد برخورد شود .
معاون خدمات شهری شهرداری کاشان نقش شهروندان در رفع معضل تکدی گری را یادآور شد و افزود : شهروندان نباید به افرادی که کنار خیابان و چهار راه ها می ایستند و از احساسات و عواطف مردم سوء استفاده می کنند، کمک کنند . بلکه باید کمک های خود را از مبادی درست بدست نیازمندان واقعی برسانند .