کد خبر: 765730
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
دبیرخانه جشنواره اعلام كرد:
دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ مهلت ارسال آثار این جشنواره را تا ۵ بهمن تمدید كرد.

به گزارش«جوان» به نقل پایگاه خبری حوزه هنری، با پایان یافتن مهلت ارسال آثار دهمین جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ كه پیش‌تر ۲۵ دی ماه تعیین شده بود، دبیرخانه جشنواره مهلت آن را تا ۵ بهمن ماه تمدید كرد. 

این تمدید به علت در خواست‌های برخی فیلم‌سازان برای تكمیل آثارشان و همچنین به منظور حضور حداكثری فیلم‌سازان انجام شد. 

این جشنواره در ۴ بخش با عناوین بخش اصلی (مسابقه ملی)، سینمای اخلاق، بخش بین الملل و بخش چشم انداز ۱۴۰۴ (مسابقه) از ۱۲ تا ۱۴ اسفندماه ۹۴ در تهران برگزار می‌شود. 

عموم سینما گران، مستندسازان و علاقه‌مندان به فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای می‌توانند آخرین اخبار و رویدادهای دهمین جشنواره بین المللی فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه را با دنبال كردن صفحه اینستاگرام جشنواره و یا عضویت در كانال تلگرامی جشنواره دنبال نمایند. 

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام و اطلاع از شرایط شركت در این جشنواره به وبگاه مركزی این جشنواره با نشانی الكترونیكی www. ۱۰۰fest. com مراجعه كنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار