کد خبر: 765387
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰
اعلام امادگي مترو براي همكاري با شركت هاي دانش بنيان براي تامين نيازهاي مترو
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروتهران از برگزاری دومین نمایشگاه مشارکت تولید کنندگان ایرانی در صنعت مترو خبر داد وگفت : به منظور توليد قطعات مورد مترو در داخل آمادگي عقد قرار دادبا شركت هاي دانش بينان داريم تابتوانيم از دانش داخلي براي تامين نياز ها بهرمند شويم

محسن نایبی روز گذشته که پیرامون تشریح جزئیات دومین نمایشگاه مشارکت تولید کنندگان ایران در صنعت مترو برگزار شد، با بیان اینکه شرکت بهره برداری مترو فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را باجدیت پیگیری می‌کند گفت: یکی از راه‌های صرفه جویی و اقتصاد مقاومتی استفاده از توان و ظرفیت متخصصان داخلی است.

وی در پاسخ به سوال خبر نگار جوان مبني بر سياست شركت بهره برداري مترو در تامين نياز هاي خود از شركت هاي دانش بينان افزود : شرکت بهره برداری مترو تهران در اين زمينه ارتباط معنی داری با شرکت‌های دانش بنیان و دو دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر بر قرار كرده است و در راستای تامین قطعات و لوازم مورد نیاز مترو اين آمادگي وجودارد كه با شركت هاي دانش بنيان وارد فاز كاري شود.

وی اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود میزان استفاده از قطعات تولید داخل در صنعت مترو نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش یافته و این نشان می‌دهد که راه بزرگی را در پیش داریم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو با بیان اینکه با نظارت دانشگاه‌های امیرکبیر و شریف ایمنی و استاندارد قطعات تولید داخل کنترل می‌شود، گفت: بیش از 100 شرکت برای حضور در دومين نمايشگاه مشارکت تولید کنندگان ایرانی در صنعت مترو اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با بيان اينكه استفاده از توان و ظرفیت داخلی در حال حاضر حدود 70 درصد از صنعت مترو بومی شده است، افزود : : سعی می‌شود در تولید قطعات مشابه خارجی کیفیت را افزایش داده و حتی گاها مخترعین و کارشناسان مترو خلاقیت به خرج می‌دهند و قطعه‌های جایگزین نمونه خارجی تولید می‌کنند. هرچند که سرعت بالا نیست اما این پروسه مطلوبی است و امیدواریم با ایجاد زمینه و بستر مناسب تری بتوانیم به تولیدات داخل سرعت بیشتری دهیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو با بیان اینکه برخی از قطعات ساخته شده برای تامین قطعات قطارهای اورهال است گفت: بخشی دیگر از قطعات نیز در زمینه تجهیزات تثبیت شده همچون ایستگاه،‌ اتاق کنترل و ... است.

وی با رد این ادعا که عمده قطعات تولید شده چینی هستند، گفت: این گونه نیست که چون شرکت‌های چینی در این صنعت فعال هستند همه قطعات چینی باشد چرا که حدود 70 درصد این قطعات تولید داخل، 15 درصد چین و مابقی تولید کشورهای اروپایی هستند.

وی در خصوص و ضعیت عدم تعویض قطارهای فرسوده ناوگان مترو با بیان اینکه مشکلات اقتصادی در همه کشور وجود دارد، ادامه داد: دولت سهم خود را در توسعه مترو پرداخت نمی‌کند و ما نیز با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنیم و امیدواریم با همکاری و همیاری دولت در تامین بودجه بتوانیم نسبت به تغییر و تامین قطارهایمان اقدام کنیم.

به گفته نایبی در حال حاضر 1008 واگن در مجموعه مترو کم است و درخواست تامین منابع آن به دولت ارائه شده است.

وی افزود: دولت در بحث مترو پول پرداخت نمی‌کند و از ابتدای سال جاری تا کنون کمتر از 14 میلیارد تومان یارانه بلیط مترو پرداخت کرده است.

نایبی همچنین در خصوص سرانجام نصب درهای حائل بین ایستگاه و قطار مترو نیز گفت: بر اساس آخرین رایزنی‌های صورت گرفته در شورای شهر مقرر شد که در خط جدید فرودگاه مهرآباد این طرح اجرایی شود.

وی درباره توقف‌های بیش از زمان استاندارد برخی قطارها در ایستگاه‌ها نیز اظهار کرد: دلیل توقف برخی از قطارها حفظ امنیت و برخی دیگر نیز مشکلات فنی است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو در پاسخ به این سوال که چرا برخی ایستگاه‌ها بدون تکمیل شدن کامل افتتاح می‌شود، گفت: مشکلات برخی ایستگاه‌ها شامل نقاشی دیوار و غیره را ترجیح می‌دهیم پس از افتتاح ایستگاه تکمیل کنیم چرا که نمی‌توانیم کار را به دلیل عدم تکمیل کلی ایستگاه متوقف کنیم هرچند که سعی شده نیازهای اصلی همچون آسانسور، پله برقی و ... تامین شود و پس از آن افتتاح کنیم.

وی در مورد حسابرسی از شرکت بهره برداری مترو و نیروی مازاد در این شرکت نیز سکوت اختیار کرد و در پاسخ به این سوال که آیا در بدو ورود مسئله وجود بیش از 2000 نیروی مازاد را به شهردار تهران اعلام کرده‌اید، ادامه داد: از قول من صحبت‌هایی در خصوص این مطلب که موضوع نیروی مازاد را به قالیباف اطلاع داده‌ام بیان شده که صحت ندارد.

وی در خصوص چکه کردن سقف برخی از ایستگاه‌ها نیز با بیان اینکه در حال حاضر مشکل بسیاری از ایستگاه‌ها همچون پله برقی و ... مرتفع شده اظهار کرد: چرا عملکرد فعلی مترو را با گذشته مقایسه نمی‌کنید چرا که در حال حاضر چکه کردن آب مسئله مهمی نیست.

مدير عامل شركت مترو در خصوص آموزش و تامين نيروي متخصص گفت : در حال حاضر با تمامي نيرو متخصص در همه بخش در دانشگاه مترو تربيت مي شود ودر اين زمينه مشكلي وجود ندارد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار